Ferieforslag og
feriesteder i Italia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Feriesteder i Italia

Italia er et land som har fått en spesiell plass i nordmenns hjerte. Det er ikke så rart, for hvem kan vel motstå gastronomien, det behagelige klimaet, det varierte landskapet med høye alper, vinmarker og tett skog, de stemningsfulle byene og ikke minst det hjertevarme folkeslaget som tar imot oss med åpne armer?

Nedenfor får du en rekke forslag til lekre feriesteder i Italia. Er du i tvil om hvilket hotell eller hvilket feriehus som passer best for deg, eller er det vanskelig å få oversikt over det brede utvalget? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på tlf: 239 60 873 eller info@in-italia.no for gode råd og veiledning fra våre erfarne reisekonsulenter.

Cinque Terre

Liguria

Bosa

Sardinia

Italia er fullspekket med lekre feriesteder, og det er ikke tilfedlig av Italia er nordmennenes foretrukne ferieland når det kommer til sommerferie. Her er det (for det meste) varmt, italienerne er gjestfrie, prisnivået er fornuftig, og la oss ikke glemme den verdenskjente maten og vinen. 

Enten du vil på storbyferie, bo i din egen villa, besøke eldgamle ruiner eller shoppe til kredittkortet går varmt, finner du det i Italia. De italienske feriestedene er med andre ord som skapt for deg som gjerne vil unne deg en ferie på dine premisser, og der det er enkelt å komme seg rundt.