Kundeservice

Slik bestiller du

Slik bestiller du en pakkereise

15 trinn til rask og enkel online-bestilling av en pakkereise med In-Italia

Hos In-Italia kan du også bestille en pakkereise med opphold og flyreise, og du kan evt. legge til en leiebil hvis du ønsker det til reisen din. Det er meget enkelt å bestille reisen online, og nedenfor gir vi deg en gjennomgang av bestillingsforløpet. 

Trinn 1

Det enkleste er alltid å starte fra forsiden. Klikk på logoen her eller www.in-italia.no. Her ser du søkefeltet som går på tvers over siden. Hvis du vil bestille en pakkereise skal du klikke i boksen der det står "Fly + opphold"

Slik bestiller du en pakkereise trinn 1

 

Trinn 2

Når du har klikket på "Fly + opphold" oppgir du din destinasjon eller velger den fra listen. Der har det nå også åpnet seg et felt til i søkemotoren der du kan velge flyplass. Her velger du bare den flyplassen du ønsker å fly fra. Tast inn datoene dine og klikk på "Søk".

Slik bestiller du en pakkereise trinn 2

 

Trinn 3

Skal du bruke mer enn et hotellrom / én ferieleilighet klikker du i det siste feltet og da vil det åpnes en boks der du kan velge antall rom/leiligheter (altså ikke antall soverom i en ferieleilighet). Er dere flere enn 9 personer i reisefølget kan dere ikke bestille pakkereise online. I det tilfellet må du sende oss en forespørsel her

Slik bestiller du en pakkereise trinn 3

 

Trinn 4

Du har nå kommet frem til en liste med hoteller og feriehus som kan bestilles sammen med fly og evt. leiebil. NB: Ikke alle hoteller og feriehus kan bestilles som en pakkereise. Prisene er fra-priser, så for å se flyreise og evt. bestille en leiebil må du klikke på "Bestill" når du har funnet et hotell eller et feriehus som du synes er interessant. Til venstre kan du filtrere søket ditt. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 4

 

Trinn 5

Når du har klikket på "Bestill" på hotellet/ferieleiligheten/villaen osv. som du gjerne vil se priser på, åpner det seg en ny fane i nettleseren din. Her kan du lese om det stedet du har valgt, og klikke på knappen "Priser og bestilling" for å se hvilke rom/ferieleiligheter du kan bestille med fly og evt. bilutleie. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 5

 

Trinn 6

Når du har valgt hvilket hotellrom eller hvilken ferieleilighet du vil bestille klikker du på knappen "Fortsett til valg av fly". Igjen vil det åpne seg en ny fane i nettleseren din, og du er nå inne på selve bestillingen.

Slik bestiller du en pakkereise trinn 6

 

Trinn 7

Du har nå kommet til valg av flyreise. Det har allerede blitt valgt en flyreise til deg, og det er den billigste som er tilgjengelig på de datoene du har valgt. Men du kan nå sortere flyreisen utifra kriterier som:

  • Maksimal reisetid 
  • Utreisetidspunkt
  • Tid på dagen - utreise
  • Tid på dagen - hjemreise
  • Mulige ankomstflyplasser
  • Billigste fly 
  • Kun direkte fly

Vi gjør oppmerksomme på at du under mulige ankomstflyplasser også kan se hvor langt det er fra de forskjellige flyplassene du kan velge mellom til hotellet/feriehuset. Du kan også nullstille filtrene dine og starte forfra hvis du plutselig ikke får flere mulige flyreiser. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 7

 

Trinn 8

Når du søker på listen over flyreiser kan du ved å klikke på "Vis reiseplan" se utreise- og hjemreise-tidspunkter, reisetid, flynummer og du kan få all informasjon om bagasje på flyreisen. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 8

 

Trinn 9

Når du har den detaljerte reiseplanen foran deg kan du se kjøreavstanden fra ankomstflyplassen , utreise- og hjemreise-tidspunkter osv. Her kan du også lese mer om bagasjeregler, og hvis det ikke er inkludert bagasje på den valgte flyreisen kan du ved å klikke på "Se priser på bagasje" finne prisen. Her kan du også klikke "Velg denne flyreisen" eller "Lukk" hvis du vil søke videre.

Slik bestiller du en pakkereise trinn 9

 

Trinn 10

Når du har bestemt deg for din flyreise behøver du bare å velge om du vil kjøpe bagasje dersom det ikke er inkludert og så klikker du på "Fortsett". Nå vil du bli spurt om du ønsker å legge til en leiebil i pakkereisen din. Klikker du på  "Ja takk - la meg søke blant billige leiebiler" vil du få en liste med leiebiler der du kan velge den bilen som passer til det antallet personer som skal være med i bilen. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 10

 

Trinn 11

Deretter kan du velge dekningspakke, så lenge det er mulig å velge mer enn de obligatoriske forsikringene. Det er ikke alle utleieselskaper som tilbyr utvidet dekning. Les mer om bilutleie i Italia her. Oppgi navnet på den personen som skal stå som fører av leiebilen og klikk på "Fortsett"

Slik bestiller du en pakkereise trinn 11

 

Trinn 12

Oppgi dine personopplysninger. Skriv hvis du har spesielle ønsker/behov under oppholdet ditt, velg evt. ekstra tjenester hvis det er tilgjengelig og velg en sykeavbestillingsforsikring via Gouda Reiseforsikring hvis du ønsker det. Klikk på "Fortsett" og gå til godkjennelse av bestillingen din. 

Slik bestiller du en pakkereise trinn 12

 

Trinn 13 

Velg hvordan du ønsker å betale reisen din. Du kan velge full betaling av reisen og i de fleste tilfellene kan du også velge å betale et depositum, etterfulgt av et restbeløp 40 dager før avreise. Her må du også lese grundig gjennom reiseplanen din, og akseptere handelsbetingelsene samt at du har lest og godkjent reiseplanen din. Klikk på "Bestill reise" for å komme deg til sikker og kryptert online betaling hos DIBS.

Slik bestiller du en pakkereise trinn 13

 

Trinn 14

Oppgi dine kortopplysninger og klikk på "Betal med [type betalingskort]".

Slik bestiller du en pakkereise trinn 14

 

Trinn 15

Nå har din betaling gått gjennom og reisen bestilles for deg. Alle reservasjoner foretas og flybillettene sendes. Du vil bli sendt tilbake fra DIBS til In-Italias hjemmeside, der du kan se en bekreftelse på bestillingen din og et ordre/bestillingsnummer.