Kundeservice

Kundeservice

Konkurransebetingelser

 

Delta i konkurransen om en ukes opphold i Toscana her.

Konkurransevilkår og betingelser:

Konkurransen arrangeres av In-Italia.

Deltagere må være fylt 18 år. Ansatte i In-Italia samt ektefeller og andre personer i ansattes husstand kan ikke delta i konkurransen.

Ved deltagelse melder du deg på In-Italias nyhetsbrev, der du vil motta nyheter om In-Italia, reisetilbud og reiseinspirasjon. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet.

Konkurransen arrangeres fra 18.05.2018 til 02.06.2019.

Det blir trukket lodd blant alle mottakere av In-Italias nyhetsbrev i Norge, Danmark og Sverige, og 03.06.2019 trekker vi vinneren. Premien er en ukes opphold på Fattoria degli Usignoli i Toscana med avreise 15/09/2019. Premien gjelder for opptil 4 personer.

Vinneren får direkte beskjed på mailadressen de har oppgitt og bes deretter opplyse fulle navn og adresse for å få premien. Premien er personlig og kan ikke videregis.

Vinneren offentliggjøres i In-Italias nyhetsbrev.

NB: Konkurransen arrangeres utelukkende av In-Italia. Konkurransen er på ingen måde støttet, administrert av eller på noen annen måte forbundet med Facebook. Opplysninger som deltagere gir til In-Italia behandles i overensstemmelse med In-Italias persondatapolitikk og videregis ikke til Facebook eller andre enheter.