Kundeservice

Kundeservice

1. Hjemmesideinnehaver
In-Italia A/S
Åbenrå 5
1124 København K
Telefonnummer: (+45) 331 51 313
E-mail: info@in-italia.dk

2. Informasjonskapsler
Informasjonskapsler brukes i dag på de fleste hjemmesider. Ofte vil bruken av informasjonskapsler være nødvendig for å kunne levere en service på hjemmesiden. Det er for eksempel tilfellet når en bruker velger å bestille et opphold på In-Italias hjemmeside.

I andre situasjoner brukes det informasjonskapsler for å forbedre hjemmesiden ved å utarbeide statistikk over brukerens anvendelse av hjemmesiden.
En informasjonskapsel (også kalt "cookie") er en liten datafil som hjemmesiden lagrer på utstyret (datamaskin, smarttelefon, nettbrett m.m.) som brukeren benytter ved besøk på In-Italias hjemmeside.

Informasjonskapsler som brukes på In-Italias hjemmeside er ikke skadelige og kan heller ikke spre virus eller andre skadelige programmer.


3. In-Italia brukes følgende informasjonskapsler:

Informasjonskapseltype: In-Italia
Denne informasjonskapselen brukes til å lagre feriehus på din huskeliste. I tillegg lagrer vi opplysninger om din bestilling (med mindre den avsluttes nå) - slik at du vil kunne gjenoppta prosessen på et senere tidspunkt. 

Informasjonskapseltype: Google Analytics
Denne informasjonskapselen samler inn informasjon om trafikken på hjemmesiden og benyttes dermed til webstatistikk og til å forbedre brukervennligheten på hjemmesiden. 


4. Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Som det fremgår ovenfor bruker In-Italia informasjonskapsler på hjemmesiden til situasjonene beskrevet under punkt 3.

Din fortsatte bruk av In-Italias hjemmeside er heretter å betrakte som ditt samtykke til at det via hjemmesidens bruk av informasjonskapsler kan lagres informasjon på utstyret ditt i forbindelse med ditt besøk og bruk av hjemmesiden.

Ønsker du som bruker ikke å samtykke til bruk av informasjonskapsler vil det innebære at du ikke vil kunne lagre steder på din huskeliste, men ellers vil hjemmesiden fungere.

Ønsker du å ta tilbake ditt samtykke til hjemmesidens bruk av informasjonskapsler kan dette gjøres ved å endre innstillingene i din nettleser som beskrevet nedenfor under punkt 5.


5. Hvordan fjerner jeg informasjonskapsler?
Du kan alltids fjerne uønskede informasjonskapsler i din nettlesers internettinnstillinger. 

Nedenfor finner du linker til hvordan du sletter informasjonskapsler via din nettleser:

Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Safari
Opera (engelsk)
Alle flashcookies – uansett nettlesertype

6. Hvorfor informeres det om hjemmesidens bruk av informasjonskapsler?
Alle europeiske hjemmesider er forpliktede til å informere om hvilke informasjonskapsler som avsettes på brukerens utstyr. 
For norske hjemmesiders vedkommende gjelder Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) §2-7b, tilføyd ved lov 14.06.2013 nr. 54.

Informasjonen om den gjeldende hjemmesidens bruk av informasjonskapsler skal være i overensstemmelse med nevnte lovbestemmelser, som stiller krav om at det skal innhentes et informert samtykke fra brukeren når hjemmesiden ønsker å lagre informasjonskapsler på brukerens it-utstyr. 

Du kan lese mer om Ekomloven her.
Datatilsynet har utarbeidet en veiledning til Ekomloven, bruk av informasjonskapsler og dine rettigheter, som du kan lese her.

Har du spørsmål om In-Italias bruk av informasjonskapsler på hjemmesiden eller våre produkter i Italia, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss på 239 60 873 eller info@in-italia.no.