Kundeservice

Om In-Italia

Medarbeidere

In-Italia

Vi jobber hos In-Italia ut fra en filosofi om, at alle fortjener å oppleve det ekte og autentiske Italia - et Italia som vi alle her på kontoret holder veldig nært. Som kunde hos In-Italia får du en unik veiledning av høyutdannede reisekonsulenter med mange års erfaring med den italienske kulturen, landets severdigheter og opplevelsesmuligheter. Her ser du en kort beskrivelse av reisekonsulentene som sitter ved telefonene og tastaturet, som besvarer henvendelser i forbindelse med enhver ferie i Italia.


Marcus Stoltz

Marcus har i løpet av flere år hos In-Italia gradvis besøkt hele Italia og møtt flesteparten av våre forretningspartnere og hotelleiere. Han hjelper gjerne med å gjøre din drømmeferie en realitet. Enten du reiser med hele familien eller som et par, er Marcus klar til å gi ytterligere råd for å hjelpe deg på vei. Er du interessert i mat og vin er også Marcus rett person å snakke med. Marcus jobber også også med presse og markedsføring.

Marie Burheim

Marie er en erfaren produktssjef med mange år i reiselivsbransjen. Tidligere har Marie vært i det svenske reisebyrået Sembo i Helsingborg, der hun jobbet i hele 17 år. Marie har en stor lidenskap for alle de sør-europeiske landene, men spesielt Italia står hennes hjerte nært - kanskje fordi hun i sin ungdom bodde i Roma for noen år, og siden da har hun reist masse gjennom Italia for å velge hoteller og ferieboliger. Det er ikke mange steder i Italia hun ikke har opplevd, men noen steder gjenstår fortsatt på besøkslisten. Marie har også en stor lidenskap for Frankrike, så når hun arrangerer sin egen sommerferie er det alltid vanskelig å velge mellom Italia eller Frankrike.

Øvrig

In-Italia består dessuten også av noen aktive mennesker, som hele tiden sørger for at det tekniske set-up og hjemmesiden er brukervennlig.

Filippo Filippeschi

Italiener bosatt i Danmark fra 1990 til 2002, og grunnlegger av In-Italia sammen med Peter. Filippo er født og oppvokst i Toscana og har jobbet i reiselivsbransjen både i Italia og Danmark. I dag leder han vårt søsterselskap på Sicilia, der han har bodd siden 2002. Han har reist gjennom Italia på kryss og tvers - og tar seg hovedsakelig av kunder som gjerne vil besøke sjarmerende Sør-Italia, som han selv er så forelsket i.

Michael Nielsen

Michael er systemansvarlig for den daglige driften av våre IT-systemer og hjemmesiden. Hvis det oppstår problemer med hjemmesiden er Michael vår problemløser. Han kjenner ikke så godt til det italienske språket, men er til gjengjeld flytende i koder til hjemmesiden.