Kundeservice

Om In-Italia

Hos In-Italia setter vi vår ære i å formidle vår kunnskap om Italia videre til våre kunder. Vi jobber ut fra en filosofi om, at alle fortjener å oppleve det autentiske Italia - et Italia som vi alle her i byrået holder kjært

Ettersom Italia kan tilby uttallige berikende- og forskjellige opplevelser kan det være vanskelig å finne ut av, hvor man skal og hva man kan oppleve. Vi er derfor alltid tilstede for å lytte til våre kunders ønsker og behov for å finne den ferieløsningen, som passer best til den enkelte kunde og deres reisefølge.

Som kunde hos In-Italia får du en unik veiledning av høyutdannede reisekonsulenter med mange års erfaring med italiensk kultur, landets severdigheter og opplevelsesmuligheter. Våre mål er å lage den perfekte rammen for ditt opphold og gjerne gi dere nyttige tips og råd med på veien til en uforglemmelig ferieopplevelse i det vakre Italia.

In-Italia A/S / Signatours Travel A/S
Åbenra 5 - 1124 København K - Danmark
Telefon (+45) 33 15 13 13 - Fax (+45) 33 15 13 55
SE/CVR-nr: 26 08 91 58

Bildene på vår hjemmeside som ikke er av egen produksjon, er utlånt av Det Italienske Stats Turistbyrå (E.N.I.T) eller fra samarbeidspartnere i Italia.