Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Badeferie for alle generasjoner

Lido di Jesolo er kjent og elsket av mange, også oss nordmenn, som setter pris på det store utvalget av aktiviteter barnefamilier er ute etter. Og det er ikke kun de minste som trives her, badebyen lokker med noe for alle generasjoner. Den livlige bydelen er velholdt og tilbyr alt fra gode butikker med fornuftige priser til restauranter og mer eksklusive merkevarer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Øst og vest, Lido di Jesolo er best

Byen er 17 km lang og strekker seg langs Adriaterhavskysten i den nordlige delen av Italia, ikke langt unna Venezia. Man kan si at byen mer eller mindre er delt i to; den østlige- og vestlige delen. I begge delene finner dere mange muligheter for aktiviteter, flere butikker og restauranter. Det sies at den østlige delen er litt roligere og at stranden er litt bredere enn i den vestlige delen. Den vestlige delen har til gjengjeld størst utvalg av butikker og restauranter, og de fleste hotellene ligger her.

Les mer om Lido di Jesolo

Du kan lett komme fra den østlige til den vestlige delen med offentlig transport, som kjører hele dagen. I begge bydeler er hovedgaten stengt av for trafikk fra kl 20.00 til kl 06.00 (gjelder kun i sommersesongen). Den lange hovedgaten er oppdelt av forskjellige torg, og om kvelden forvandles den til en bred gågate med masse liv og lek for barna. Blant annet kjører et minitog rundt i byen. Her finnes veldig gode sykkelforhold, og mange steder er det mulig å leie "sykkelvogn" med plass til max 6 personer - kan være morsomt for en familie å prøve.

Se frem til livlige feriedager

Utenfor byen i den vestlige delen finner du et stort badeland med masse vannaktiviteter og forskjellige show for både store og små. Det er også i dette området du finner byens diskoteker. Det ligger litt utenfor sentrum, men allikevel kort avstand derfra. Det er også gokartbane, tivoli, golfbane og mange andre kjekke aktiviteter her.

Spennende utflukter fra Jesolo

Venezia ligger 45 km fra Lido di Jesolo, og det letteste er faktisk å ta bussen til Punta Sabbione eller Treporti, og ta båten videre derfra. Den mest autentiske og også beste måten å komme til kanalbyen på, er med båt, da slipper du også dyre parkeringsavgifter.

Og det er mange severdigheter å finne i nærområdet; den vakre, lille byen Treviso, Padova, Verona, Gardasjøen, vindistriktene Valpolicella og Prosecco. Hvis du er av den shoppingglade typen kan vi også anbefale merkevare-outleten i Noventa di Piave.

Hos In-Italia hjelper vi deg gjerne med å bestille det beste hotellet, den perfekte ferieboligen eller den lekreste ferieleiligheten i Lido di Jesolo. Våre erfarne medarbeidere har besøkt alle ferieovernattingene i vårt utvalg, noe som sikrer deg adgang til den høye kvaliteten In-Italia er kjent for.

Andre badebyer ved Adriaterhavet:
>>> Se også hoteller, ferieboliger og ferieleiligheter i Bibione
>>> Se også hoteller, ferieboliger og ferieleiligheter i Caorle

Sjul teksten
 
 
search map