Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bibione - en populær liten badeby

Bibione har vært et populært reisemål helt siden byen satset på å skape familievennlige omgivelser, noe som igjen har bidratt til mange gjester velger å reise tilbake år etter år. Lange, brede sandstrender og en avslappende atmosfære gjør Bibione til et hyggelig sommersted for deg som setter pris på en ferie der sol og bading står i fokus.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Her er det noe for enhver smak

Bibione strekker seg flere kilometer langs havet og stranden, og er delt inn i ulike områder.
Spiaggia regnes som byens sentrum, og her er nok av hyggelige og rimelige butikker, isbarer, kaféer og restauranter. Butikkene har kveldsåpent og flere av gatene stenges for trafikk. Dette innebærer at dere kan spise middag i fred og ro, og deretter ta en rolig kveldstur med en is i hånden og nyte folkelivet og feriestemningen.

Les mer om Bibione

Populære Lido del Sole ligger rundt en kilometer fra Spiaggia og er et roligere område, der boligene ligger i skyggen av furutrærne. Det er også strand her, samt et apotek, supermarked, barer og restaurant. For å komme inn i Spiaggia, kan du spasere langs promenaden, sykle, ta bil eller lokalbuss.

Barnevennlighet og flott sandstrand karakteriserer Lido dei Pini, som ligger rett øst for Spiaggia, og det er faktisk pga. stranden at mange velger denne delen av Bibione. Her får du nemlig en roligere badeopplevelse, og du er nærmere offentlige deler av stranden uten solsenger og parasoller. Dere har også her de fasilitetene som trengs for en hyggelig ferie. Fra Lido dei Pini tar det kun ca. 10 minutter å traske bort til Spiaggia.

Til slutt har vi Bibione Pineda som ligger 6 km vest for Bibione. Her er det virkelig god plass mellom bygningene og villaene, gatene er ikke så travle og de store trærne bidrar til skyggefulle omgivelser. Som i andre deler av Bibione har du både den vakre sandstranden og alt du trenger innen rekkevidde.

Det er veldig populært å komme seg rundt Bibione med sykkel, spesielt den varianten der hele familien kan sitte samlet, og det er flere sykkelutleiere rundt omkring i byen. Du kan også ta lokalbuss hvis du foretrekker å la bilen stå, eller spasere langs strandpromenaden som strekker seg langs store deler av Bibione.

Til deg som ankommer med fly finnes det i høysesongen busser som kjører deg direkte til Bibione, men ikke tidlig på morgenen eller sent på kvelden, da kan du ta taxi fra flyplassen. Eventuelt kan du ta en av lokalbussene, men du må regne med å skifte buss i f.eks. Portogruaro.

Alle-tiders familieferie

Barn kjeder seg sjeldent i Bibione, for i tillegg til de mange strandaktivitet som er tilgjengelige, kan de blant annet spille minigolf, boccia og tennis. Det er også mulighet for hesteridning, og de fleste setter pris på et besøk i byens fornøyelseshall eller tivoli. For øvrig kan vi også nevne at det gigantiske markedet kommer til byen hver tirsdag i høysesongen.

Du som voksen kan spille golf på den nærliggende banen, nyte italiensk mat på de mange restaurantene eller bare slappe av. Ellers kan du pakke hele familien i bilen og kjøre til nærliggende Lignano der dere finner en mengde aktiviteter som Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, badeland og mye mer. Og det fine med det hele er at det tar bare ca. 10 med bil for å komme dit. Dessuten finner du utallige merkebutikker i Lignano for de shoppingglade.

Spa-dag

Mellom to av Bibiones bydeler, Spiaggia og Lido del Sole, ligger Bibione Thermae, et fint spa- og skjønnhetssenter. Her tilbys et bredt spekter av ulike behandlinger, og hvis du føler et behov for en herlig massasje, eller har lyst til å prøve et gjørmebad, kan det være verdt å bruke noen timer her. Ellers er det i bassenget eller på stranden de fleste befinner seg under solens varmende stråler. I Bibione kan dere velge mellom gratis- og betalingsstrand. Å leie strandstoler og parasoller i Bibione koster ikke så mye som på mange andre av Europas strender, og i mange tilfeller (ikke alle) er det allerede inkludert i ferieleilighets- eller hotellprisen.

Opplevelser i Bibione

Bibione er en ung by som oppstod på 50-tallet, og har derfor ikke så mye av kulturell interesse å by på. Men dere kan se de søte små fiskehusene, Casoni, som dukker opp på forskjellige steder og viser hvor stort preg havets nærhet har hatt på byen. Vi anbefaler også å besøke en av våre favorittrestauranter: "Ai Casoni", som ligger ytterst i Bibione Pineda. I tillegg til fantastisk god mat og flott natur, kan du herfra dra på båtturer i lagunen. Du kan til og med ta båten til til Venezia herfra, og dermed kan dere la bilen stå igjen i Bibione og spare dere for kanalbyens dyre parkeringspriser. Å komme til denne delen av Bibione tar bare 5-10 med bil, avhengig av hvor du bor.

Det er mye å se og gjøre rundt Bibione, og dermed kan dere nyte en herlig kombinasjonsferie med noe for alle familiens medlemmer.

Et godt tips er å ta en dagstur sørøstover til det vakre Valpolicella-området, der dere kan besøke vingårder og kjøpe noen gode druer med dere hjem, f.eks. Amarone. Eller kan dere ta en lunsj i den fantastisk søte lille byen Treviso og kjøre videre opp til det frodige Prosecco vindistrikt der de grønne åsene fylles med vinranker og gamle slott. Og hvis barna protesterer for mye mot disse utfluktsalternativene, kan dere alltids tilbringe en hel dag ute ved Gardasjøen, med de mange fornøyelsesparkene som f.eks. Gardaland.

Feriehus i Bibione

Hos In-Italia finner du alltid et stort utvalg av håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og feriehus i Bibione. Ring eller skriv til oss hvis du trenger hjelp til å bestille, eller bruk søkemotoren på toppen av siden for å se hele utvalget i online-katalogen vår. Gled deg til en ferie med hele familien i trygge omgivelser med sol, strand, sand og vann rett utenfor døren.

>>> Se også feriehus, ferievillaer og ferieleiligheter i populære Lido di Jesolo
>>> Se også feriehus, ferievillaer og ferieleiligheter i nærliggende Caorle

Sjul teksten
 
 
search map