Hotell i Verona

Hotel Mastino

Den lille spa-avdelingen på søsterhotellet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Storbyferie i Verona

Verona er ikke det mest opplagte valget for en storbyferie i Italia. Men etter Roma, Firenze, Venezia og Milano er det ikke utenkelig at du likevel vil vurdere nettopp denne vakre byen. Hvis du ikke allerede har vært der er det absolutt en av byene vi vil anbefale på det varmeste. Enten du kommer fra nord, sør, øst eller vest er det vanskelig å komme utenom Verona, så sørg for å sette av litt tid til et stopp her - det kommer du ikke til å angre på.

Opera under en fløyelsmyk stjernehimmel

Velger du å bo på Hotel Mastino er du så tett på sentrum og den gamle, romerske Arena som du nesten kan komme. Har du valgt å avlegge besøket ditt om sommeren du simpelthen få med deg en av de mange legendariske operaforestillingene. Selv om du ikke er spesielt glad i opera vil opplevelsen av å sitte under den stjernebesatte nattehimmelen i den gamle Arena være nok i seg selv. Hvis steiner kunne snakke ville du nok kunne hørt fortellinger som kunne fylle mange liv, men det overlater vi til din fantasi. Nyt heller et godt glass vin på Piazza Bra etter kveldens forestilling og gled deg over at du kun er ca. 3 minutters gange fra din myke seng...

Les mer om Hotel Mastino

Romantikk i verdensklasse

Verona kalles også "lille Roma", og tilbyr et hav av spennende attraksjoner som lett kan fylle en dag eller to på programmet ditt. I tillegg til de mange hyggelige torgene, de gode restaurantene, kaféene og shoppingmulighetene, byr også Verona på romantikk i verdensklasse. Tenk bare på historien om Romeo og Julie - og nettopp her i Veronas sentrum finner du Julies hus med den berømte balkongen.

Verona byr også på et hav av historiske severdigheter. Bl.a. kan vi nevne kirken San Zeno der legenden forteller at under elva Adiges oversvømmelse i år 389 stoppet vannet akkurat på dørterskelen til kirken, og kirken reddet derfor livet til de troende som hadde søkt tilflukt akkurat der.

3-stjerners service

Enten du kommer til Verona på forretningsreise eller som vanlig turist vil Hotel Mastino være et godt valg. Delvis på grunn av den supersentrale beliggenheten, men også fordi hotellet tilbyr god 3-stjerners kvalitet og en avslappet atmosfære. Du har gangavstand til hele det historiske sentrumet, og befinner deg kun 3 minutters gange fra selve Piazza Bra, der du finner et fantastisk utvalg av restauranter, barer og butikker, så det er ikke noe problem at hotellet kun serverer frokost.

Bo midt i smørøyet

Den supersentrale beliggenheten gjør at Hotel Mastino har valgt å utnytte den sparsomme plassen til hotellrom. Så bortsett fra den lille resepsjonen, frokostrestauranten og den beskjedne baren bør du ikke forvente deg noen store fellesarealer. Men hva gjør vel det når "hele verden" ligger for dine føtter? Det er Wi-Fi på hele hotellet, og parkering er mulig i en nærliggende garasje mot betaling på knapt €20 for dagen. Mot betaling er det også mulig å ta i bruk et lite velvære-senter med treningsfasiliteter på et nærliggende søsterhotell.

Velg mellom rom og leiligheter

Hotellet har 54 rom som er fordelt på flere bygninger. Rommene, som er inndelt i flere forskjellige kategorier avhengig av både størrelse og innredning, holder en pen 3-stjerners standard for storbyhoteller. Economy-rommene er de minste og mest beskjedne, og har en halvannen seng (også kjent som "fransk seng"). Alle rommene er utstyrte med Wi-Fi, minibar, aircondition, safe, satellitt-tv og privat bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar.

Hotellet har også et par enkle leiligheter som ligger i en bygning ca. 400 meter fra hotellet. De er pent innredet med et eller to soverom. Ellers består de av en liten oppholdsavdeling med kjøkkenkrok som er skjult bak skapdører, og de største har også en sovesofa til to personer.

Les om rommene på Hotel Mastino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map