Venezia, Veneto Venezia Marco Polo Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Venezias flyplass - offisielt kalt Aeroporto di Venezia Marco Polo (flyplasskode VCE) - ligger på fastlandet 12 kilometer nord for Venezia. Målt på trafikk er flyplassen en av de travleste i Italia. Det skyldes ikke minst den korte avstanden til et av landets mest populære reisemål, Venezia, men det er også lett å komme seg videre til mange andre spennende reisemål i Nord-Italia fra denne moderne flyplassen. 

24. august 2016 - Vi holder for tiden på å oppdatere alle sidene våre med informasjon om flyplasser, derfor kan det mangle diverse informasjon i teksten nedenfor. 

Flyselskaper

En lang rekke flyselskaper betjener Venezias flyplass med ruter til tallrike innenriks- og utenriksdestinasjoner. Du kan blant annet fly hit med lavprisselskaper som easyJet, Norwegiam og Vueling, men også tradisjonelle selskaper som British Airways, SAS og Lufthansa.

Flyruter

Det er mange ruter fra Venezia til Europas store og små flyplasser. Norwegian har direkteruter hit fra Oslo og Bergen. 

Lokal transport

Det går taxier og forskjellige busser til de nærmeste togstasjonene, Venezia Mestre og Venezia Santa Lucia, der det igjen er togforbindelser til resten av regionen og landet. Det er også bussforbindelse til Venezia og andre byer i Nord-Italia. Du finner bussholdeplassen rett utenfor ankomsthallen. Som noe helt unikt har du også muligheten for å fortsette reisen din videre fra Venezias flyplass med vannbuss, da over til Venezia og øyene Murano, Burano og Lido. Billetter til bussene kan kjøper i automater og fra et billettkontor i ankomsthallen.

Biludlejning

Biludlejningsselskaber som Avis, Europcar og Sixt har deres kontorer i ankomsthallens stueetage. Du skal her forbi, også selvom du allerede har reserveret en lejebil hjemmefra. Derefter finder du din lejebil ved at forlade ankomsthallen og følge det overdækkede fortov mod "Short Stay" og P2 parkeringen.

>> Her finner du bilutleie i Venezia

Fasiliteter på flyplassen

Du kan nyte godt av et stort udvalg av butikker, snackbarer, kaféer og restauranter på flyplassen. I tillggg finner du naturligvis alle de fasilitetene man forventer å finne på en moderne flyplass, som Wi-Fi, minibank, vekslebyråer og informasjonsskranker.

Flyavganger og ankomster

Adresse

Aeroporto di Venezia Marco Polo 
Viale G. Galilei, 30/1 
30030 Tessera-Venezia, Veneto 
Italia 

Telefon-nummer: 0039 (0) 41 2606111 
E-mail: quality@veniceairport.it 

Flyplasskode VCE

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her 

Se flyplassens beliggenhet på kart

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 

Anbefalinger for deg

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map