Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ro og fred, frisk luft, verdensberømt vin og sjarmerende småbyer er noen av ingrediensene som kommer til å gjøre vinferien deres I Valpolicella komplett. Foruten å være verdenskjent for sine eksepsjonelle viner, er området også kjent for sine overdådige villaer i veneziansk stil samt marmoren som er å finne på utstilling på den årlige messen i Verona.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Fordyp dere i vinens historie

Det er funnet sikre bevis for at vinproduksjonen i Valpolicella kan dateres helt tilbake til 200-300 år f. Kr., mens det sies at det har blitt produsert vin her lenge før det. På 1800-tallet begynte man å fremstille de klassiske vinene Valpolicella Superiore samt desservinen Recioto. I 1936 produserte vinmakeren Villa Mosconi – kjent i dag som Bertani – Amarone-vinen ved en tilfeldighet da de glemte å tappe en tønne Recioto, og den naturlige gjæringsprosessen kunne fortsette å konventere resten av sukkeret om til alkohol. Resultatet ble en sterkere og bitrere vin enn de hadde smakt før; amarone er faktisk det italienske ordet for ”bitter” og en suksess. Vinen er basert på tre lokale druesorter: Corvina, Rondinella og Molinara, som fremdeles anvendes ved fremstillingen av denne fantastisk vinen.

Les mer om Valpolicella vindistrikt

Velg deres ferieovernattinger i vindistriktet Valpolicella

De mest kjente byene i Valpolicella er Negrar, Soave, San Giorgo di Valpolicella, San Pietro in Cariano, Cazzano, Tregnano og Sant'Ambrogio, og dere kan finne flotte ferieovernattinger med praktiske beliggenheter både i og utenfor disse byene. Vi tilbyr både villaer, selvbetjente ferieleiligheter og behagelige hotell, og dere kan ta en titt på disse ved å bruke søkemotoren øverst på siden for å finne hva som passer best for dere. Alle overnattingsstedene er håndplukkede av våre erfarne reisekonsulenter i Italia og inspiseres jevnlig. Vi stiller selvsagt gladelig med råd og tips dersom dere skulle ønske det, bare send oss en email via linken øverst på siden, bruk chat-alternativet til venstre på siden eller ring oss på telefonnummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at dere får en bekymringsfri og behagelig ferie i vindistriktet Valpolicelli.

Sjul teksten
 
 
search map