Ferieovernattinger i Valdobbiadene

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Området er fylt med vingårder, derav mange av er åpen for pumlikum og det er flere spennende slott og villaer å besøke.

Valdobbiadene er ikke bare for vinelskere, men også for spennende terrengsykling og fotturer i det grønne og vakre landskapet.

Velger du å feriere her har du også et godt utgangspunkt for å ta mange intressante utflukter til de nærliggende landsbyer og byer.

Kart over Valdobbiadene

Se på kartet under for mer informasjon om nærliggende hoteller og feriehus, avstander til flyplassene og byene i Nordeuropa.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Valdobbiadene som ligger idyllisk til i en fjellskråning, har en størrelse som gjør at byen har et forholdsvis bredt utvalg av feriehus. Vi har allerede sørget for å håndplukke de beste som du lett finner i søkemotoren her på siden.

Angi dato og antall personer for å få en oversikt over aktuelle villaer, ferieleiligheter eller hoteller i byen og området. Så enkelt finner du feriehuset til din neste ferie.

Transport

Vil du fly til Valdobbiadene er nærmeste flyplass i Treviso. Det er heller ikke langt til for eksempel Venezia Marco Polo Lufthavn. 

I de fleste tilfeller er det lettest å komme videre fra flyplassen med leiebil. Ikke bare for å kunne kjøre direkte til feriehuset, men også for det er enkelt å komme omring til områdets mange seværdigheter i løpet av ferien.

Planlegger du å kjøre fra Norge må du regne med en tur på minst 2.095 km til Valdobbiadene. Bruk god tid, med eventuelt en eller to overnattinger underveis blir kjøreturen til Italia en stor opplevelse. Før du bestemmer deg bør du bør du ta i betraktingen din at veiene gjennom Europa kan være svært trafikkert midt på sommeren.

Gode tipps til kjør-selv-ferie i Italia.

Restauranter og shopping

I tillegg til de mange vingårdene i området rundt Valdobbiadene, finnes det også restauranter, kafèer og pizzarestauranter i byen.

Liker du ferier med gode kulinariske matopplevelser, er det ikke bare de gode vinene du bør prøve. Området er blant annet også stolt av produksjonen av honning, oster og pølser.

Det finnes også ulike shoppingmuligheter i byen om du noen dager skulle ønske å tilbringe egne måltider i ferien.

 

 

Les mer om Valdobbiadene

Utflukter fra Valdobbiadene

Det er umulig å komme utenom at den største attraksjonen i området er de mange vingårdene. For vinelskere og andre som ønsker å oppleve det ekte Italia kan mange av feriedagene brukes på å utforske Prosecco-vindistriktet. Turer rundt dette distriktet byr ikke bare på nytelsen av den gode vinen, men også vakre, kuperte landskap.

Er det store naturopplevelser du drømmer om i ferien bør du sette av en eller flere dager til å kjøre en tur opp til Dolomittene. Denne store fjellkjeden byr på mange muligheter for flotte fotturer om sommeren og ski om vinteren. Les mer om fotturer i Dolomittene.

Har du bil tilgjengelig i ferien er Valdobbiadene også et fint utgangspunkt for dagsutflukt til "Adriaterhavets dronning", Venezia. Her bør du ta deg tid til å besøke både berømte severdigheter som Markusplassen, men også gå på oppdagelse i de mer stille sidegatene og smugene. Her gjemmer mange av byens vakreste hus og kanaler seg.

Lokale linker

Informasjon om vinruten Strada del Prosecco finner du her 

Sjul teksten
 
 
search map