Treviso, Veneto Treviso Flyplass Canova

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Treviso Flyplass - offisielt Aeroporto di Treviso Antonio Canova (flyplasskode TSF) - ligger bare 3 kilometer fra sentrum av byen Treviso. Flyplassen benyttes mest av lavprisflyselskap og ligger godt plassert om du skal reise til andre byer i regionen, for eksempel spennende Venezia, Vicenza og Padova. Den forholdsvis lille flyplassen fikk i 2007 en stor terminal som er opkalt etter den italienske skulptøren Antonio Canova. Treviso Flyplass kalles derfor ofte for Treviso Canova Flyplassen.

20. november 2016 - Vi holder for tiden på å oppdatere alle sidene våre med informasjon om flyplasser, derfor kan det mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskap og ruter

Lavprisflyselskapene Ryanair og Wizz Air betjener flyplassen med ruter til europeiske destinasjoner og resten av Italia. Spesielt Ryanair som kaller flyplassen for "Venezia-Treviso" har mange ruter her. Det er ingen norske flyselskap som har direkteturer til Treviso lenger, men med kun èn mellomlanding med Ryanair i for eksempel Berlin eller London Stansted er det likevel  ganske lett å komme seg hit.

Lokal transport

Du kan ta buss og taxi fra flyplassen til togstasjonen i Treviso eller til Stazione di Venezia Mestre, som er et knutepunkt for togtrafikken i det nordlige Italia med mange avganger hver dag. Du finner bussene på gaten "Via Noalese" til høyre for flyplassens utgangen.

Bilutleie

Du finner kontorer for ulike bilutleieselskap i ankomsthallen, som Avis, Europcar og Hertz. Leiebilen finner du ved å gå til høyre fra utgangen og følge det overbygde fortauet ca. 50 meter inntil du ser et skilt med "Rent a car" på høyre side. Det er gode veiforbindelser videre til resten av Veneto fra flyplassen. Mange foretrekker å fortsette reisen i en leiebil, som gir frihet til å reise på oppdagelsesferd i ditt eget tempo. Start gjerne med å nyte stemningen i Treviso, Tiramisu`ens fødeby.

>> Bilutleie i Treviso 

Flyavganger og ankomster

Adresse og kontakt

AER TRE S.p.A
Aeroporti di Treviso Antonio Canova
Viale Noalese, 63/E 31100 Treviso, Veneto
Italia

Telefon-nummer: 0039 0422 315111

Flyplasskode TSF

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den ofisielle hjemmesiden her

Se flyplassens beliggenhet og kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda

search map