Hotell i Tregnago i Veneto

Tenuta Le Cave

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ta et dypdykk i Amarone-vinenes land! Tenura Le Cave ligger på en naturlig terrasse som vender ut mot den østligste dalen i Valpolicella-distriktet og i utkanten av Lessinia-naturparken. De hvite klippene i området vitner om stedets fortid som steinbrudd. I dag er det omdannet til en stemningsfull vingård som kravler seg oppover skrenten og veksler mellom vinranker, skog og oliventrær.

Tenuta Le Cave drives i samarbeid med vinhuset Fasoli Gino som er en lidenskapelig tilhenger av økologi og biodynamikk. Vinhuset introduserte økologi i 1980 og har jobbet 100% økologisk siden 1985, og i 2000 konverterte man deler av produksjonen til biodynamikk. Tradisjonen i området er dedikert til Valpolicella og Amarone, men det produseres også praktfulle hvitviner (Soave), musserende viner (Prosecco) og øl.

Hele produksjonen bærer preg av en dedikasjon til terroir, tradisjon og innovasjon, samt at store viner kun er tolkninger av det mikroklimaet druene produseres i.

Dette lille lokalområdet er drevet med en avslappet eleganse med fokus på bærekraft og økologi, slik at gjestene kan oppdage dette vakre landet. Rommene er luksuriøse, med stor komfort og lokale materialer, samt italiensk kunst som gir et rustikt og lekkert inntrykk.

Bærekraftig vinproduksjon med lidenskap

Eiendommen er dedikert til produksjonen av økologisk og biodynamisk vin av høy kvalitet, et valg foretatt av både hode og hjerte. Overbevisningen er at en sunn og bærekraftig vinproduksjon er bedre for naturen som omgir dem og bedre for alle som nyter deres viner - dem selv inkludert.

Praktfulle Valpolicella

Omgitt av et land med store viner og foran porten til en av de vakreste byene i Italia, utgjør Tenuta Le Cave en oase av fred og ro, men også et ideelt utgangspunkt for å utforske denne vidunderlige regionen. Personalet på stedet står til din disposisjon med idéer og forslag til utfluktsmål og hjelper også gjerne med å organisere turer slik at de blir skreddersydd dine ønsker og behov.

Avslapning og velvære

Tenuta Le Cave er utstyrt med sauna, spabad, dampbad, salthule, massasjerom og avslapningsområder som er inspirert av grunnprinsippene for eiendommen. Kurer og behandlinger er dedikert til jorden, naturen og selvfølgelig til vinen.

Naturen er kilde til utallige ressurser til vårt psykiske velbefinnende, og av den årsak benytter Tenuta Le Cave urtemedisin, planter, blomster, mineraler og salt i deres behandlinger. Deres ønske er å gi kroppen muligheten til å gjenoppdage en balanse og vitalitet, samt aktivere den oppkvikkende energien og vedlikeholde organismen.

Behandlingene skreddersys hver enkelt og er nøye gjennomtenkt for å optimere effekten og gi deg en bevissthet om hvordan man kan bruke de naturlige kildene til å forbedre livskvaliteten og få indre ro i et sunt legeme.

Ansiktsbehandlingene fullender reisen og gjenoppretter vitaliteten med en serie forskjellige teknikker og produkter for å fremme den cellulære foryngelsen, alt etter hver enkelts individuelle hudtype.

Les mer om Tenuta Le Cave

Innbydende og gjennomtenkte rom

Eiendommen ligger spredt rundt en liten gårdsplass som er preget av elegant, italiensk arkitektur som kombinerer de gamle Lessinia-steinene med søyler og klassiske statuer.

Rommene er luksuriøse med stor komfort og mange gode interiørdetaljer som gir en sofistikert og elegant opplevelse. I hovedbygningen, der man finner resepsjon, bar, restaurant, vinkjeller, spa og svømmebasseng, ligger også Deluxe-rommene og Junior Suitene.

Villaen, som ligger ca. 500 meter fra hovedbygningen, ligger i et rolig område mellom vinmarkene i skoggrensen. Her finner du suitene, ledsaget av elegante oppholdsrom med peis, en hage mellom trærne og bio-sauna.

Naturen, bærekraft og miljøhensyn er kjernen i hele eiendommens oppbygning, og det er inkorporert flere energisparende løsninger som jordvarme og solcellepaneler.

Les om rommene på Tenuta Le Cave

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map