Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tregnago er en italiensk kommune med ca. 5000 innbyggere i Veronaprovinsen i regionen Veneto nord-øst i Italia. Navnet på byen sies å komme fra det latinske navnet for grense, teminiacus, da dette på et tidspunkt var en grense i det romerske imperiet. Til tross for sin beskjedne størrelse har Tregnano en hel del severdigheter i form av kirker (f.eks. Chiesa di San Martino, Chiesa di Sant'Egidio) og vakre villaer (f.eks. Villa Pellegrini og Villa Cavaggioni) og et slott som ble bygget over tidensgang.

Tregnano ligger i den østlige delen av vindistriktet Valpolicella,. hvor det fremstilles de berømte Valpolicella DOC-vinene, Amarone della Valpolicella DOC og Recioto DOC. Det produseres også olivenolje av særdeles høy kvalitet i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Il Palio di Sant'Egidio

Il Palio di Sant'Egidio er en festival som startet på 80-tallet med opphold store deler av 90-tallet, og som ble gjenopptatt i 2004. Hvert år samles innnbyggerne fra Tregnanos fire bydeles for å konkurrere i ulike leker. Det er en artig begivenhet der fornøyelse blandes med alvor og man kjemper om å kunne bringe den æresfylte Palion hjem, som er dedikert til byens skytshelgen Santo Patrono.

Les mer om Tregnago

Sjul teksten
 
 

Anbefalinger for deg

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Tenuta Le Cave

Tregnago

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

search map