Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tregnago er en italiensk kommune med ca. 5000 innbyggere i Veronaprovinsen i regionen Veneto nord-øst i Italia. Navnet på byen sies å komme fra det latinske navnet for grense, teminiacus, da dette på et tidspunkt var en grense i det romerske imperiet. Til tross for sin beskjedne størrelse har Tregnano en hel del severdigheter i form av kirker (f.eks. Chiesa di San Martino, Chiesa di Sant'Egidio) og vakre villaer (f.eks. Villa Pellegrini og Villa Cavaggioni) og et slott som ble bygget over tidensgang.

Tregnano ligger i den østlige delen av vindistriktet Valpolicella,. hvor det fremstilles de berømte Valpolicella DOC-vinene, Amarone della Valpolicella DOC og Recioto DOC. Det produseres også olivenolje av særdeles høy kvalitet i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Il Palio di Sant'Egidio

Il Palio di Sant'Egidio er en festival som startet på 80-tallet med opphold store deler av 90-tallet, og som ble gjenopptatt i 2004. Hvert år samles innnbyggerne fra Tregnanos fire bydeles for å konkurrere i ulike leker. Det er en artig begivenhet der fornøyelse blandes med alvor og man kjemper om å kunne bringe den æresfylte Palion hjem, som er dedikert til byens skytshelgen Santo Patrono.

Les mer om Tregnago

Sjul teksten
 
 
search map