Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Leiligheten Il Fienile Leiligheten La Stalla Leiligheten Da Tita Da Enso i det lysegule bygget til venstre, etterfulgt av Da Tita i det røde bygget, La Stalla til høyre og Il Fienile i det oransje bygget helt til høyre
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det uspolerte og uimotståelige vindistriktet Soave, som grenser opp til Valpolicella - verdenskjent for sin krafrfulle rødvin Amarone. Kombiner den avslappende gårdsferien med dagsturer til Gardasjøen eller Venezia. Her kan dere til og med leie ferieleiligheter med terrasse på dagsbasis.

La feriedagene begynne

Bli ønsket velkommen i gårdsresepsjonen, og få i same slengen med dere gårdsbutikken og vinkjelleren deres der dere kan få kjøpt ikke bare rød- og hvitvin, men dessertvin, olivenolje, syltetøy og syltede grønnsaker - samt få gode anbefalinger angående andre lokale vinprodusenter av vertene. Innta en herlig frokost (mot betaling) i frokostrommet eller ute på tavernaen. Parker leiebilen på stedet, og benytt dere av det feller vaskerommet - så slipper dere å pakke tonnevis med klær. Lei terrengsykler på hotellet og utforsk området (vi gjør oppmerksomme på at standarden på leiesykler i Italia kan variere). Og viktigst av alt; når sola står på sitt høyeste ligger det et herlig saltvannsbasseng og venter på dere. Midt blant de irrgrønne vinrankene finner dere den svale oasen med solsenger, parasoller, toalett og utedusj rundt som gjør badeferien komplett. Beundre utsikten over det maleriske og naturskjønne landskapet, der vinmarkene strekker seg så langt øyet rekker, kun avbrutt av en landevei i det fjerne og et par lagerbygg ytterst i synsfeltet til venstre.

Les mer om Agriturismo Corte Tamellini

Finn frem til Corte Tamellini

I landlige omgivelser virker bylivet fjernt, men Verona ligger kun 30 km unna og Soave er omtrent 5 km fra hotellet. Nærmeste landsby er Costiggiola, kun 1 km unna, så med litt godvilje kan dere ta føttene fatt, men det skal sies at på kveldene er det ikke gatebelysning og heller ikke noe fortau.

Bestill deres vingårdsopplevelse

Gjør dere klare til en avslappende ferie i det grønne, med vinsmaking og bading. Kjenn skuldrene senke seg i dette idylliske landskapet. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leilighetene på Agriturismo Corte Tamellini

Toromsleilighet Il Fienile med 2+2 soveplasser og overbygget terrasse

Denne toromsleiligheten ligger i første etasje i et bygg for seg selv mellom hovedbygget og bassenget. Den har en overbygget og møblert terrasse med en fin utsikt over vinmarkene og bassenget. Det er fra denne leiligheten dere får best mulighet til å holde øye med barna deres i bassenget mens dere hygger dere på terrassen. Leiligheten er fordelt på to plan uten dør imellom. I første etasje er det en stue med dobbel sovesofa og en kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, kjøleskap, 4 gassblusser), og i andre etasje finner dere et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett, dusj og hårføner. Leiligheten er i tillegg utstyrt med Wi-Fi, tv, safe og aircondition.

Toromsleilighet Da Enso med 2+2 soveplasser og terrasse

Denne toromsleiligheten ligger i tredje etasje i hovedbygget med egen inngang. Den har en mindre, avlang møblert terrasse med utsikt over gårdsplassen og vinmarkene. Leiligheten er fordelt på to plan uten dør imellom. Nederst er det en stue med dobbel sovesofa og en kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, kjøleskap, 4 gassblusser), og i etasjen over finner dere et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett, dusj og hårføner. Leiligheten er i tillegg utstyrt med Wi-Fi, tv, safe og aircondition. Vennligst bemerk at det er begrenset takhøyde i øverste etasje.

Toromsleilighet Da Tita med 2+4 soveplasser og terrasse

Denne toromsleiligheten ligger i andre etasje i hovedbygget med egen inngang. Den har en stor, møblert terrasse. Leiligheten er fordelt på tre plan uten dør imellom. Nederst er det en stue med dobbel sovesofa og en kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, kjøleskap, 4 gassblusser), og i etasjen over finner dere et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett, dusj og hårføner. Øverst ligger det en hems med to enkeltsenger. Leiligheten er i tillegg utstyrt med Wi-Fi, tv, safe og aircondition.

Toromsleilighet La Stalla med 2+3 soveplasser og terrasse

Denne toromsleiligheten ligger i første etasje i hovedbygget med egen inngang. Den har en møblert terrasse som ligger i hjørnet av gårdsplassen. Leiligheten er fordelt på tre plan uten dør imellom. Nederst er det en stue med dobbel sovesofa og en kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, kjøleskap, 4 gassblusser), og i etasjen over finner dere et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett, dusj og hårføner. Øverst ligger det en hems med to enkeltsenger. Leiligheten er i tillegg utstyrt med Wi-Fi, tv, safe og aircondition. Vennligst bemerk at det er begrenset takhøyde på hemsen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map