Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Leiligheten Il Fienile Leiligheten La Stalla Leiligheten Da Tita Da Enso i det lysegule bygget til venstre, etterfulgt av Da Tita i det røde bygget, La Stalla til høyre og Il Fienile i det oransje bygget helt til høyre
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det uspolerte og uimotståelige vindistriktet Soave, som grenser opp til Valpolicella - verdenskjent for sin krafrfulle rødvin Amarone. Kombiner den avslappende gårdsferien med dagsturer til Gardasjøen eller Venezia. Her kan dere til og med leie ferieleiligheter med terrasse på dagsbasis.

La feriedagene begynne

Bli ønsket velkommen i gårdsresepsjonen, og få i same slengen med dere gårdsbutikken og vinkjelleren deres der dere kan få kjøpt ikke bare rød- og hvitvin, men dessertvin, olivenolje, syltetøy og syltede grønnsaker - samt få gode anbefalinger angående andre lokale vinprodusenter av vertene. Innta en herlig frokost (mot betaling) i frokostrommet eller ute på tavernaen. Parker leiebilen på stedet, og benytt dere av det feller vaskerommet - så slipper dere å pakke tonnevis med klær. Lei terrengsykler på hotellet og utforsk området (vi gjør oppmerksomme på at standarden på leiesykler i Italia kan variere). Og viktigst av alt; når sola står på sitt høyeste ligger det et herlig saltvannsbasseng og venter på dere. Midt blant de irrgrønne vinrankene finner dere den svale oasen med solsenger, parasoller, toalett og utedusj rundt som gjør badeferien komplett. Beundre utsikten over det maleriske og naturskjønne landskapet, der vinmarkene strekker seg så langt øyet rekker, kun avbrutt av en landevei i det fjerne og et par lagerbygg ytterst i synsfeltet til venstre.

Les mer om Agriturismo Corte Tamellini

Finn frem til Corte Tamellini

I landlige omgivelser virker bylivet fjernt, men Verona ligger kun 30 km unna og Soave er omtrent 5 km fra hotellet. Nærmeste landsby er Costiggiola, kun 1 km unna, så med litt godvilje kan dere ta føttene fatt, men det skal sies at på kveldene er det ikke gatebelysning og heller ikke noe fortau.

Bestill deres vingårdsopplevelse

Gjør dere klare til en avslappende ferie i det grønne, med vinsmaking og bading. Kjenn skuldrene senke seg i dette idylliske landskapet. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om leilighetene på Agriturismo Corte Tamellini

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Corte Tamellini

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Corte Tamellini som ligger i Veneto. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Corte Tamellini. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 21 anmeldelser fra Agriturismo Corte Tamellini

Superdeilig sted

Det var en veldig god opplevelse å komme til Corte Tamellini. Beliggenheten og innredningen av leiligheten var helt perfekt. Deilig ved bassenget - som ingen av oss kunne få nok av. Absolutt et sted vi vil besøke igjen. Ting vi kunne ønske var annerledes var terrassen vår, som egentlig var en balkong med plass til et lite bord og to stoler. Det ville vært fin med et større bord og fire stoler siden leiligheten var beregnet til fire personer. Vi prøvde frokosten - som vi synes var noe dyr i forhold til innholdet og valgmulighetene.

Les mer

Serviceinnstilt og imøtekommende

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Corte Tamellini

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Corte Tamellini

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Corte Tamellini

Les mer

Veldig vakkert!

Veldig sjarmerende overnattingssted midt blant vakre vinranker, herlig basseng og fint innredede leiligheter! Kort avstand til restauranter og butikk!

Les mer
 
search map