Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rusle rundt i en borg fra 900-tallet

Går du til forsvarsborgen Castello Scaligero di Soave finner du nesten som et lite samfunn inne i byen med ring-mur og forskjellige gårdmiljøer. Borgen, som stammer helt fra 900-tallet, er plassert midt inne i byen, og er åpen året rundt for offentligheten (merk at det er lukket hver dag mellom ca kl 12:00-15:00 samt helt stengt på mandager). Byens lille gågate er veldig koselig med sin gamle byport Porta a Verona som introduserer sentrum. I gågaten finner du flere kafèer, isbarer, småbutikker, en kirke, vinhandler og til og med et lite supermarked rundt hjørnet. Utenfor bymuren er det gode parkeringsmuligheter om du kommer med bil, og her finner du også turistinformasjon.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utflukter fra Soave

Velger du å bo i Soave, har du mange muligheter for å dra på spennende utflukter. Kulturbyene Verona, Padova og ikke minst Venezia (langs A4- motorveien) ligger som "perler på en snor "på hver sin side av byen. Ønsker du en avslappende dag på stranden, kan du ta en tur ut til Adriaterhavet, hvor du finner flotte strender. Gardasjøen med sin vakre natur og mange muligheter for forlystelser og vinområdet Valpolicella, som ikke ligger langt vekk, er også verdt et besøk.

Les mer om Soave

Vindistriktet Soave Soave gir også navn til et vindistrikt, som er kjent for hvitvinene sine, spesielt Soave Classico. Denne vinen, som hovedsaklig består av druene Garganega og Trebbiano, er kjent for å ha en fyldig og rik smak.

Bestill deres ferieovernattinger i Soave

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller, agriturismo-gårder og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Soave og over hele Veneto-regionen. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map