Agriturismo i San Martino Buon Albergo i Veneto

Agriturismo Musella

Frokostsal med utsikt mot gårdens oliventrær
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne vidunderlige herregården fra 1500-tallet vil gi deg muligheten til å leve ut din vindrøm. Gården ligger i naturlige og vakre omgivelser. Og langs med gården renner det en bekk som fører til et lite basseng med et pent tregulv, dusj og parasoller/solsenger.

Vingårdsferie kun 9 km fra Verona

Scenariet er ganske så idyllisk med sin beliggenhet mellom skoger og vingårder kun 9 km fra Arenaen i Verona. Ved inngangen blir man møtt av stedets fem vennlige hunder, som ønsker gjestene velkommen. Langs med gården renner bekken Fibbio, som fører forbi gårdens lille svømmebasseng med et pent tregulv, dusj og parasoller/solsenger.

Les mer om Agriturismo Musella

Vinproduksjonen

Til gården hører det med 400 hektar jord med skog og vingårder til, en opplagt mulighet for gjestene for å gå på tur i det grønne og se vinen bli høstet. Gården produserer vin av høy kvalitet, og blant deres stoltheter kan man nevne den fine rødvinen Valpolicella Superiore DOC, Amarone og Recioto samt hvitvinen Bianco del Drago IGT. Vinproduksjonen går helt tilbake for århundre siden og omgivelsene i produksjonsdelen bekrefter den historiske delen. Makineriet som blir brukt er toppmoderne og stedet arrangerer ofte både visninger og vinsmaking (for minimum 4 personer). Utover de 300.000 velproduserende flasker vin i året fremstiller Musella også delikatesser som grappa (italiensk brennevin), balsamico eddik, extra jomfru olivenolje, honning og olivenpatè.

Frokost i hyggelige omgivelser

Frokosten tas i buffet i den hyggelige utestuen, der vinduspartiene om sommeren skyves til siden slik at det bliver utsikt til gårdsplassen med de gamle oliventrærne og hele herregården. Utover frokostsalen er det også to stemningsfulle peisstuer med bibliotek, internett-tilgang og tv til gjestene som kan bruke det fritt.

Restauranter i gåavstand

Det er ikke restaurant på stedet, men om du ikke har lyst til å ta bilen, så ligger det to restauranter innenfor ca. 600 meter. (Trattoria alla Scimmia til venstre og Osteria al Ponte til den anden side), merk at landeveien ikke er spesielt fotgjengervennlig. Deretter ligger det enda en fin restuarant ca. 4 km unna. (Antica Trattoria Il Busolo) og Antica Ostaria de Barco ca. 5 km. Det stilles terrengsykler til rådighet, og det er dessuten gratis lukket parkeringsplass på stedet.

NB: Ettersom eierne ikke bor på gården er det ikke mulig å komme etter kl. 21

Les om leilighetene på Agriturismo Musella

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map