Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Refrontolo har i seg selv ikke så mye å by på, men den lille vannmøllen Il Molinetto della Croda som ligger ca 2 km fra byen, er absolutt verdt et besøk, og naturen i området er fantastisk. Byen er et godt utgangspunkt for spennende turer i omegn, som selvfølgelig er preget av den tradisjonelle vinproduksjonen. Men det er heller ikke langt til storbyene Verona og Venezia, samt alle de små spennende kulturbyene som ligger som perler på en snor i hele Veneto regionen. Oppdag de flotte villaene i området, og som de arkitekturinteresserte kan beundre - spesielt de elegante designene til Palladio som preger store deler av regionen. Fra Refrontolo tar det ca 15 min å kjøre til byen Cogneliano, hvor det er togforbindelse til Venezia minst 1 gang pr time, og byen ligger i nærheten av motorveien, så den kan lett nås med bil også.

Bestill deres ferieovernattinger i Refrontolo

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Refrontolo og over hele Veneto-regionen. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map