Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Feriebyen Porto Santa Margherita ligger ut mot Adriaterhavet og tilhører den meget sjarmerende byen Caorle som ligger 2 km unna. Byen er en havneby og har kapasitet på opptil 800 båter.

Det var også for å imøtekomme etterspørselen på havneplassen at Porto Santa Margherita opprinnelig ble grunnlagt i begynnelsen av 60-tallet. Marinaen gav raskt grobunn for en ekte ferieby med byggingen av butikker, restauranter og hoteller.

Aktiviteter for alle

Her finnes alle tenkelige fasiliteter for seileentusiaster samt mulighet for å dyrke mange andre sportsgrener. I hovedgaten "Corso Genova" finner du butikker, spillearkader og restauranter.

I tillegg kommer selvagt den 15 km lang stranden som strekker seg fra Caorle til Altanea. Her tilbys mye mer enn sol og strand, som f.eks et stort tilbud av barneaktiviteter, strandvolleyball, surfekurs og mye mer.

Kart over Porto Santa Margherita

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Foretrekker du hotell, villa eller ferieleilighet?

Er du på utkikk etter det beste feriehuset i Porto Santa Margherita? I søkemotoren på siden her finner du våre utvalg av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i og omkring den behagelige feriebyen.

Transport

Nærmeste flyplass til Porto Santa Margherita er Treviso flyplass. Det er heller ikke langt til Venezia flyplass (71 km) som har flere direkte forbindelser til Norge.

For de fleste vil leiebil være den enkleste måten å komme seg videre fra flyplassen til feriehuset på. Dessuten er det lettere å komme seg omkring til regionens mange severdigheter i løpet av ferien når du har en leiebil til rådighet.

Planlegger du å kjøre fra Norge må du regne med en tur på godt og vel 2.208 km. Med en eller flere overnattinger underveis er dette en overkommelig avstand.

Få flere tipps til kjør-selv-ferie i Italia.

Restauranter og shopping

Det ligger tallrike restauranter, barer og pizzarestauranter i Porto Santa Margherita. Mangler du variasjon finner du også mange tilsvarende koselige restauranter i den gamle bydelen i Caorle.

Det er forskjellige innkjøpsmuligheter i byen, blant annet et mindre supermarked og et apotek.

 

Les mer om Porto Santa Margherita

Utflukter fra Porto Santa Margherita

Utover de mange aktivitetene, spisestedene og shoppingmulighetene er det smått med severdigheter i byen. Til gjengjeld er nærliggende Caorle veldig sjarmerende og har en mer historisk atmosfære, hvor du kan spasere i de smale gatene og nyte atmosfæren på det lille torget. Legg gjerne veien forbi katetralen fra det 11. århundre med det usedvanlige klokketårnet. Det er en koselig spasertur langs vannet fra Porto Margherita til Caorle.

Har du egen bil eller en leiebil til rådighet, åpner det seg naturligvis et bredt spekter av muligheter for å dra på utflukter til nære og fjerne severdigheter i denne delen av Italia.

Treviso som ligger ca 49 km. fra Porto Santa Margherita er også en vakker by og utforske. I tiramisuens fødeby bør du oppleve det vakre hovedtorget Piazza dei Signori, som ligger i sentrum av den historiske kjernen. Her finner du flere flotte gamle bygninger og kanaler som krysser byen og bidrar til den unike atmosfæren.

Har du barn med på ferie kan en tur til det spennende Sea Life Akvariumet ved Lido di Jesolo varmt anbefales. Her kommer du tett på havets fascinerende skapninger, og det er også et lekeområde for barn.

Sjul teksten
 
 
search map