Hotell i Peschiera sul Garda ved Gardasjøen

Hotel Le Ali del Frassino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Le Ali del Frassino ligger i et flott område som passer perfekt for deg som foretrekker å bo litt unna de mer livlige småbyene rundt Gardasjøen, men fortsatt nært nok til at du kun er et par kilometer unna. Du er omgitt av natur og bor i et naturreservat på hele 70 hektar, noe som betyr at du kan gå noen deilige turer i området. Dessuten har du all den komforten du behøver, som basseng, bar, restaurant og spa.

Du bor i et "musserende" vinområde

Huset, som opprinnelig ble benyttet til oppbevaring av sitroner, ligger rett sør for Gardasjøen i et deilig område som bl.a. er kjent for vinene sine. Du får her et godt utgangspunkt for utflukter i lokalområdet, ikke bare til Gardasjøens kjente byer som Lazise og Sirmione, men også til den romantiske byen Verona som ligger ca. 45 km unna. Rett nord for Verona finner du det berømte vindistriktet Valpolicella. Området sørvest for hotellet er ukjent for de fleste, men minner meget om Toscana med sine snirklete landeveier, hyggelige småbyer som Il Borghetto, og deilige vingårder der det hovedsakelig produseres gode hvite og musserende viner.

Les mer om Hotel Le Ali del Frassino

En følelse av luksus og velvære

Hotel Le Ali del Frassino er et deilig hotell der du bor godt, spiser godt og kan slappe helt av. Det er et deilig bassengområde med totalt tre forskjellige basseng (ca. 600 m2) som er anlagt i terrasser ned mot innsjøen, og som er omgitt av håndbygde steinmurer. Om sommeren er det både bar og restaurant, Il Tuffetto Grill & Bar, ved bassenget, så du behøver ikke å gå langt for å få noe godt å spise og drikke.

Det er nok en bare oppe ved resepsjonen og en restaurant i hovedbygningen som heter Ardea Purpurea. Kvaliteten er høy og du spiser godt her på Hotel Le Ali del Frassino, og når været tillater det kan du spise under åpen himmel med utsikt over innsjøen.

Slapp av i hotellets spa

Hvis du får lyst til å ta en dag "hjemme" kan du alltids slappe av ved bassenget eller besøke hotellets spa-avdeling. Det er boblebad, treningsfasiliteter og badstue, og du har også mulighet til å bestille forskjellige former for behandlinger og massasje. Er du mer glad i utendørs mosjon kan du enten gå lange turer i området, leie sykkel på hotellet (etter førstemann-til-mølla-prinsippet) eller ta en tur til innsjøen, der det er flere "strender" der du kan slikke sol og nesten oppleve en såkalt "Riviera-stemning". Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å bade i innsjøen ved hotellet.

Rom i flere bygninger

Det er i alt 92 rom i flere kategorier som er fordelt på forskjellige bygninger. Alle rommene har fasiliteter som satellitt-tv, safe, minibar, aircondition, Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter, telefon, morgenkåpe, badetøfler og hårføner.

Les om rommene på Hotel Le Ali del Frassino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map