Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Reiser du til den sydøstlige delen av Gardasjøen finner du Peschiera. Byen består av en gammel og nyere bydel. Den gamle bydelen er fremdeles delvis omgitt av bymuren som stammer fra det 15 århundre. Her kan du shoppe, spise på en av byens restauranter og barer, samt gjøre innkjøp av dagligvarer i de trange og kronglete gatene. I den nyere bydelen finner du en hyggelig liten havn.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hyggelig spasertur

Vest for byen strekker sjøpromenaden seg i retning mot Sirmione. Her kan du slentre i trærnes skygge og nyte utsikten over sjøen. En gang i uken kan du besøke markedet som avholdes her.

Utflukter

Fra Peschiera kan du dessuten ta en busstur rundt sjøen, eller ta vannveien med en av ferjene som går til de små hyggelige byene som ligger helt nede ved sjøen. Peschiera er også et sentralt utgangspunkt for deg som ønsker å besøke Verona, Venezia eller Milano, da du her, som et av de få stedene ved Gardasjøen, har en togstasjon med gode togforbindelser. Reiser du med barn vil du kanskje besøke diverse forlystelser som Gardaland og vannlandet Acqua Paradise Park, som ligger i kort avstand fra Peschiera.

Bestill deres ferieovernattinger i Peschiera sul Garda

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Peschiera sul Garda og andre flotte steder rundt Gardasjøen. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Peschiera sul Garda

Sjul teksten
 
 
search map