Hotell i Negrar i Veneto

Villa Gesi Relais

Peisestuen Frokostsalen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Gesi Relais skaper god stemning! Dette rustikke steinhuset er preget av usedvanlig god smak, noe som kan oppleves i blant annet peisestuen og frokostrommet, som har noen vakre glasspartier ut mot på vinmarkene og frukttrærne. Her er kunstnerisk stil, varm atmosfæren og antikke møbler.

Fra Villa Gesi er ca. 1 km til Negrar sentrum, og litt kortere avstand til den nærmeste restaurant (på landevei uten fortau). Bak villaen ligger en lett trafikkert vei, og i nærheten går det buss til Verona. Innenfor porten til Villa Gesi kommer man først til en parkeringsplass for gjestene, og deretter kommer man inn i hagen og på terrassen med utsikt over vinmarker og frukttrær. Innvendig blir man ønsket velkommen av vertinnen Patrizia, som tilbyr en velkomst aperitiff i husets vakreste rom peisestuen! Frokostbuffeen serveres i den elegante utestuen.

Les mer om Villa Gesi Relais

Et sjokoladeeventyr


- Den hjertelige vertinnen Patrizia, opprinnelig er fra Genova, har tidligere jobbet som chocolatier. Dette arbeidet har ført til en oppfinnelse av en sjokoladeoppskrift. En sjokoladebit med kakokrem, kirsebærsmak og et par ekstra hemmelig ingredienser. Denne godbiten er veldig bra sammen med et glass lokal Amaronevin. Patrizia sjokolade blir nå produsert i den sjokoladekyndige regionen Piemonte (Cuneo), og det er mulig å kjøpe sjokoladen å ta med seg hjem.

Rom


- De fire rommene er romslige, elegante og smakfullt innredet med antikke møbler. De har alle parkett gulv, aircondition, satellitt TV, minibar, wi-fi, safe og bad med toalett, hårføner og dusj / badekar. Rommene ligger i første, andre og tredje etasje. De to i andre etasje er for maksimalt to personer, mens rommene i første etasje og tredje etasje begge har to separate avdelinger (ikke atskilt av en dør) og er dermed egnet for fire personer.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map