Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Marciaga er Gardasjøens balkong. Denne bittelille, fredfylte landsbyen med kun 48 innbyggere har utsikt over den sørligste delen av gardasjøen. 

Herfra er det ikke langt til den kulturelle byen Verona og kun få kilometer til fornøyelsesparker som Gardaland. I tillegg til den flotte 18-hullers golfbanen Ca`degli Ulivi, byr ormådet på gode muligheter for ridning, fjellklatring, sykkelturer og fotturer langs vakre turstier. 

Du bør også gå en tur opp for å se byens sjarmerende kirke fra det 17. århundret. Her ligger for øvrig også forskjellige ballbaner og en liten lekeplass der barna kan boltre seg. 

Kart over Marciaga

Klikk på kartet nedenfor for å få mer informasjon om nærliggende hoteller og feriehus, samt avstander til flyplasser og byer i Nord-Europa. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ledige hotellrom, leiligheter og feriehus

Uansett hvilken type feriebolig du er ute etter i Marciaga finner du den i søkemotoren her på siden. Vi er eksperter på Italia og har håndplukket de beste ferieboligene siden 1999. Derfor finner du alltid et stort utvalg i vår online-katalog, nesten uansett hvilken region du søker på.

Bare tast inn datoer og antall personer for å få en oversikt over de tilgjengelige villaene, ferieleilighetene og hotellene i selve byen og resten av området. Det ligger flere lignende småbyer i nærheten der du også kan finne herlige feriehus. Du kan med fordel bruke filterfunksjonen for å finne frem til den perfekte ferieboligen for deg og din familie. 

Transport

Som du kan se ved å klikke på kartet ovenfor er det bare 38 km til nærmeste flyplass ved Verona. Det er heller ikke langt til Venezias flyplass (159 km), der det går flere avganger direkte til København, så det er som oftest kun snakk om én mellomlanding.

For de fleste flyreisende er det lettest og mest praktisk å leie en vil man kan hente på flyplassen. Det gjør at man kjapt og greit kommer seg videre til feriehuset, og gir samtidig frihet til å utforske Gardasjøens mange severdigheter i løpet av ferien. 

Planlegger du å kjøre til Gardasjøen fra Norge må du regne med en tur på rundt 1990 km. Med en enkelt overnatting underveis eller med flere sjåfører som kan bytte på jobben er dette en overkommelig strekning for de fleste. Men husk at trafikken ned gjennom Europa kan være tett - spesielt midt på sommeren. 

Gode råd til kjør-selv-ferie i Italia

Restauranter og shopping

Uvalget av spisesteder er en smule begrenset på grunn av byens størrelse, men du kan hvert fall besøke en pizzeria her. I tillegg er det forskjellige restauranter i de andre småbyene på fjellet, noe som gir deg muligheter til å både spennende kulinariske opplevelser og å se mer av området.

 

Les mer om Marciaga

Utflukter fra Marciaga

For barnefamilier står nok en tur til Gardaland, Italias største fornøyelsespark, høyt på ønskelisten. Marciaga er også et perfekt utgangspunkt for utflukter til noen av de mange hyggelige byene ved Gardasjøens bredder.

For de boksne kan det for eksempel være interessant med et besøk på vinmuseet ved Bardolino, bare 6 km fra Marciaga. Her kan du lære om druens vei helt fra vinrankene til flasken, og ikke minst smake på gårdens egne viner under kyndig veiledning. 

Du bør også unne deg en utflukt til Verona. Her kan du både utforske historiske severdigheter i den gamle bykjernen, og nyte herlige, gastronomiske opplevelser på de mange restaurantene. Og når du først er i denne romantiske byen må du ikke gå glipp av det store, romerske amfiteateret, som er delvis uthugget av klippesiden. 

Lokale linker

Hjemmesiden for vinmuseet ved Bardolino finner du her.

Sjul teksten
 
 
search map