Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lido di Venezia er som en mini-versjon av Venezia med små kanaler og flotte, gamle villaer. Den største forskjellen er at på Lidoen er villaene omgitt av grønne hager og ligger få metre fra stranden og havet. Lido di Venezia har vært venezianernes foretrukne sommeroppholdssted i generasjoner, og det er det fremdeles. Luften på Lidoen er vesentlig bedre enn i sentrum, da det nesten alltid blåser en frisk liten bris, og her finner dere langt færre turister og mye mer plass.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Filmfestival, golf og mat

I mange år lå Venezias berømte Casino på øya, men det er nå flyttet til Canale Grande i sentrum. I stedet brukes bygningene nå til den verdensberømte filmfestivalen som avholdes hvert år i september. I denne perioden er de fleste hoteller booket flere år fremover, så i akkurat dette tidsrommet er det vanskelig å finne noe som helst av overnattinger på øya. Lido di Venezia har også en av Italias beste golfbaner, noe som gjør det mulig å kombinere storby-, golf- og badeferie. Nyt den flotte utsikten over sentrum i Venezia og Markusplassens campanile fra havnen, og ta en uforglemmelig båttur over stredet i solopp- eller nedgang. Restaurantene på Lido di Venezia er også en klasse for seg selv, ihvertfall sammenlignet med tilbudet i sentrum. Det gjelder ikke bare kvaliteten, men også prisen, som er halvert i forhold til sin storebrors spisesteder.

Les mer om Lido di Venezia

Ta med leiebilen

En annen fordel med Lido'en, er at dere har mulighet til å ta med dere bilen. Det selges fergebilletter fra parkeringssjøen Tronchetto, og øya er forbundet med flyplass, sentrum og to parkeringssjøer Piazzale Roma og Tronchetto med ferger flere ganger i timen. Den raskeste forbindelsen mellom Lido di Venezia og Markusplassen tar ca 10 min, mens den vanlige vaporetto tar ca 20 min. Og da det går vaporettoer om natten, kan dere utforske kanalbyen til langt utover kvelden uten å bekymre dere for hjemkomsten.

Bestill deres ferieovernattinger i Lido di Venezia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter over hele Veneto-regionen. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map