Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel Sheila

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det er veldig komfortabelt å velge et leilighetshotell i ferien. Da får du både friheten av å bo i leilighet med kjøkkenfasiliteter og tilgang til tjenester og fasiliteter som resepsjon, frokostsal og basseng. En perfekt kombinasjon for deg som vil slappe av og nyte ferien til det fulle!

Stort tilbud av restauranter og fornøyelser


Til tross for at Aparthotel Sheila ligger sentralt bor du i en litt roligere sidegate til hovedgaten Via Olanda. I sommerhalvåret, mellom kl 20.00 til 06.00, forvandles Lido di Jesolos hovedgate seg til en lang og livlig gågate med et stort tilbud av restauranter og fornøyelser, og fra overnattingsstedet ditt har du kort avstand til det hele. Perfekt for deg som liker å spasere rundt på lune sommerkvelder, enten langs shoppinggatene eller strandpromenaden. Stranden ligger nemlig kun ca. 150 meter unna, og som gjest på Aparthotel Sheila er strandservice inkludert i prisen med to solsenger og en parasoll per leilighet.

Lido di Jesolo er en avlang kystby med flere sentrum, og føler du for å la bilen stå kan du ta noen av de lokale bussene som smidig frakter deg rundt i byen. Eller hva med å leie sykkel, eller ta med din egen?

Les mer om Aparthotel Sheila

Fint og komfortabelt


På Aparthotel Sheila er det resepsjon, felles tv-stue, frokostsal, bar med muligheter for å sitte ute og parkering i enten garasje (på forespørsel og mot betaling) eller like ved. Her er det et fint, lite bassengområde der også de minste i reisefølget har sin egen del, og rundt bassenget er det solsenger og parasoller så du kan slikke sol hele dagen lang. Her er det tilgang til gratis Wi-Fi i både fellesområdene og på rommet, samt et internettpoint.

Om sommeren er det underholdning et par ganger i uken i form av levende musikk. Det er nattevakt på stedet.

Velutstyrte leiligheter


Leilighetene er moderne innredet og utstyrte med kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, hårføner, safe, satellitt-tv, Wi-Fi, aircondition og balkong. Bor du i toromsleiligheten har du to tv-apparater, et i hvert rom.

Les om leilighetene på Aparthotel Sheila

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map