Feriebolig i Caorle Lido Altanea i Veneto

Larici

Caorle by
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bassengområdet er utstyrt med en stor, herlig solterrasse med solsenger og parasoll. Foretrekker du å slikke sol på en deilig sandstrand finner du det innenfor kort gangavstand, eller så kan du velge å hoppe på minitoget som frakter deg rundt i feriebyen helt kostnadsfritt. På stranden kan du leie solsenger og parasoller, men du får en bedre pris om du forhåndsbestiller hjemmefra.

Bo midt i feriebyen

Beliggenheten er super da du finner alt du behøver innenfor rekkevidde fra leiligheten. Det er et par ulike restauranter/pizzeriaer å velge mellom, barer, utendørs kaféer og butikker som du finner på kjøpesenteret. For et større utvalg kan du enten ta bilen eller lokalbussen, som stopper rett utenfor leiligheten, inn til koselige Carole der du finner alt mellom himmel og jord. Bussbilletter kan du kjøpe i tobakkskiosken på kjøpesenteret. En stor, velassortert dagligvarehandel ligger rett utenfor feriebyen, og hvis du har sykkel med deg kan du sykle både dit og inne til Caorles gamleby.

Caorle - en by man faller for

Caorle er en meget behagelig by med et hyggelig historisk sentrum. Her finner du alt du har bruk for for at ferien din skal bli så herlig som mulig. Du finner restauranter i forskjellige prisklasser, is- og pannekakebarer, kaféer og klesbutikker. Dessuten har Caorle en havn, så om du er sulten på å tilberede et par ferske fisk selv kan du holde øye med når båtene kommer inn på morgenkvisten og kjøpe med deg et par godbiter hjem.

Marked i Caorle

En gang i uken (hver lørdag formiddag) arrangeres det marked i Caorle - et marked som har blitt svært populært blant byens feriegjester. Det samme kan sies om Aquafollie (badelandet), der barna kan more seg i mange timer. Og når du først er her må du gjerne teste en av - eller helst begge - byens strender. Også i Porto Santa Margherita, som ligger like i nærheten, arrangeres det et hyggelig marked hver tirsdag kveld mellom 15. mai og 15. september (med forbehold for endringer).

Her kan barna møte nye venner

Ettersom det er flere feriekomplekser inne på Altanea og flere lekeområder der barna kan få utløp for energien sin, er det lett for dem å finne nye lekekamerater blant andre ferierende barn. Når dagen er over og middagstider nærmer seg, kan du enten gå tilbake til leiligheten din, eller du kan samle familie og venner på grillplassen, som ligger inne på selve området og er felles for alle.

Les mer om Larici

Nye, stilige leiligheter

Det er totalt 93 leiligheter fordelt på syv ulike bygninger. Alle leilighetene er utstyrte med aircondition, mikrobølgeovn, satellitt-tv, hårføner og enten balkong eller hage. Husk å ta med egne håndklær. Wi-Fi vid bassengområdet - dock ikke så bra signal, og du kan ikke streame filmer eller videoer.

Leilighetene på Larici

Leilighet m. 1 soverom og balkong

Består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa med 2 soveplasser, soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng, et bad med dusj/badekar. Stor balkong. Ca. 40 m² stor.

Leilighet m. 1 soverom og hage

Består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa med 2 soveplasser, soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng, et bad med dusj/badekar. Hage. Ca. 40 m² stor.

Leilighet m. 2 soverom og balkong

Består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa for 2 personer, et soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng, et soverom med 2 enkeltsenger, et bad med dusj/badekar. Stor balkong. Ca. 55 m² stor.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map