Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lido Altanea er et nybygget område mellom den hyggelige byen Caorle og Eraclea Mare. I de varme sommermånedene kryr strendene av badegjester, mens resten av året er det ganske stille her i området. Det er ikke noe by her, men et lite handleområde der dere finner det dere trenger på supermarkedet og i de små butikkene. Spis middag på en av de få restaurantene, eller kjøp inn lokale råvarer og tilbered et festmåltid selv i ferieleiligheten deres. Stranden ligger minst 250 meter fra boligene, da dette er lovbelagt. Lido Altanea er det ideelle feriestedet for familier som vil ha en god standard og andre barnefamilier å dele ferien med.

Bestill deres ferieovernattinger i Lido Altanea

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Lido Altanea og i resten av Veneto. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map