Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Lazises historiske sentrum finner du monumenter fra Romertiden, Middelalderen og Renessansen. Byen har også et veldig hyggelig sentrum med et fint utvalg av restauranter, barer, kaféer og butikker.

Kart over Lazise

Klikk på kartet nedenfor for mer informasjon om våre hoteller og feriehus i byen, og få en oversikt over avstander til flyplasser og byer i Nord-Europa.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Er du ute etter et feriehus i en sjarmerende by ved Gardasjøen? Bruk søkemotoren her på siden til å lete blant vårt håndplukkede utvalg av overnattingsmuligheter i og rundt Lazise.

Om du ikke allerede har bestemt deg på forhånd for et konkret feriehus anbefaler vi deg å lese de ulike feriebolig-beskrivelsene for å få litt inspirasjon. Kanskje du vil prøve en ferie i en sjarmerende villa ved Gardasjøen?

Bare angi datoer og antall reisende for å få en oversikt over de tilgjengelige feriehusene i ferieperioden din. Det er den enkleste måten å finne det perfekte feriehuset til din neste ferie ved en av Italias vakreste innsjøer.

Omkringliggende byer

Lazises nærmeste flyplass er Verona Flyplass. Men det er heller ikke langt (98 km) til Bergamo Flyplass - offisielt kjent som Orio a Serio International Airport, som har direkte forbindelser med Oslo Rygge Flyplass gjennom Ryanair. 

For de fleste vil en leiebil være den letteste måten å komme videre fra flyplassen til feriehuset. Dessuten er det enklere å komme seg rundt til regionens mange severdigheter i løpet av ferien når man har en leiebil tilgjengelig. 

Billig bilutleie på Bergamo Flyplass

Vil du heller kjøre fra Norge må du regne med en tur på godt over 2000 km til Lazise, men med en overnatting underveis eller flere sjåfører som kan bytte på å kjøre er dette en overkommelig avstand for de fleste. Men husk at det - spesielt i sommersesongen - kan være mye trafikk ned gjennom Europa. 

Restauranter og shopping

Det er et fint utvalg av restauranter, barer og andre spisesteder i Lazise. Mange steder kan du sitte utenfor på hyggelige, små torg og gater, der du kan betrakte bylivet i ro og fred. Til dessert kan det anbefales å stikke innom en gelateria og nyte et fristende stort utvalg av lekre, italienske iskremer. 

Det er også utmerkede handlemuligheter i byen, så her finner du alt du trenger av hverdagslige produkter og matvarer hvis du vil lage mat selv en dag. 

Les mer om Lazise

Utflukter fra Lazise

Lazise har en ideell beliggenhet for å utforske de mange severdighetene og byene rundt Gardasjøen. Herfra kan du lett besøke byer som f.eks. Garda, Bardolino og Peschiera del Garda, der det går tog til større byer (Verona, Venezia, m.m.).

For barnefamilier (og barnlige voksne) vil de nærliggende fornøyelsesparkene helt sikkert friste. Den store parken Gardaland ligger for eksempel tett på med all verdens slags fornøyelser, med alt fra hyggelige karuseller til ville berg-og-dal-baner. Badeløvene i familien kan kose seg med et besøk i badeland som for eksempel Caneva World, som ligger rett ved Lazise. Her er det mange vannfornøyelser, og badelandet er inspirert av Hollywood-filmer.

For litt mer modne reisende er det opplagt med et besøk på det nærliggende vinmuseet, der du kan både lære om vinproduksjon fra drue til flaske, og ikke minst smake på de deilige vinene som familien Zeni produserer på gården. 

Området rundt Lazise er også kjent for de mange kurstedene ved varme kilder og golfbaner. Du kan for eksempel besøke Parco Termale del Garda i nabobyen Colá, som generelt får gode anmeldelser. Området har kort sagt perfekte betingelser for en skikkelig livsnyterferie. 

Lokale linker

Byen har en offisiell hjemmeside med diverse praktisk informasjon, bare klikk her for å lese mer. 

 

Sjul teksten
 
 
search map