Ferie for hele familien - lei en Villa ved Gardasj√łen

Lei en villa ved Gardasjøen - her Villa Gesi Relais i Negrar
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1
Henter innhold

Italias flotteste innsjø er for alle

Historiske severdigheter er det også mange av i de små badebyene rundt Italias største innsjø, og maten og vinen i dette området er i særklasse. Ferie ved Gardasjøen kan med andre ord arrangeres på mange måter. Det er også et stort utvalg av forskjellige feriehus i denne naturskjønne delen av Støvellandet, som har tiltrukket reisende i årtusener. Alt er med på å gjøre en reise til Gardasjøen til en opplevelse hele familien kommer til å elske. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Villaferie ved Gardasjøen er ferie med frihet

Hvis dere er flere som reiser sammen, for eksempel enn vennegjeng eller en stor familie, så er det gode muligheter til å leie en privat villa her i stedet for å bo på hotell eller i leilighet. Med en villa får dere god plass å boltre dere på og dere vil kunne nyte friheten som er forbundet med å være ens egen herre. Basseng, hage, terrasse, soverom, stue og kjøkken som alle er 100 prosent til deres disposisjon - det er en deilig måte å nyte ferien på; en ferie der selvstendighet og komfort står i sentrum. 

En annen fordel ved å bo i villa på ferien din ved Gardasjøen er at du og ditt reisefølge bor i private omgivelser der dere kan nyte hverandres selskap i ro og fred. Hvis dere har barn med trenger dere ikke å bekymre dere over å ta hensyn til andre feriegjester når de leker i hagen eller ved bassenget.  

Flere muligheter: Egen villa eller delt villa

Et alternativ til å leie en privat villa er å leie alle rommene eller leilighetene i en villa som leier ut på rom- eller leilighets-basis. På denne måten får du mange av de samme fordelene som i en privat villa, og samtidig vil det ofte være billigere enn å for eksempel leie flere rom på et vanlig hotell. Du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte In-Italia hvis du vil vite med om villaferier ved Gardasjøen. 

>>> Se alle hotellene, feriehusene og ferieleilighetene ved Gardasjøen
>>> Les mer om å leie en villa i Italia

 
search map