Guidede turer og utflukter ved Gardasj√łen

Reis på en guidet tur eller utflukt ved Gardasjøen
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

 

Klikk her for å søke

Utflukter og guidede turer ved Gardasjøen tilbys av Viator i samarbeid med In-Italia.

Forslag til utflukter rundt om Gardasjøen

Kulinariske opplevelser

Gardasjøen er et perfekt reisemål for deg som setter pris på god mat og gode viner. Sjøen ligger mellom regionene Trentino Alto Adige, Veneto og Lombardia med et nærområdet som har de beste forutsetninger for en rik og frodig kultur. Nærheten til vinområdet Valpolicella og dens store trekkplaster: Amaronevinen, borger naturligvis for opplevelser i vinens verden. Så hvorfor ikke ta turen til en vinsmaking på en agriturismo, eller følge Strada del Vino (vinens vei) som fører deg gjennom store deler av området. Du kan ta så mange stopp du vil underveis.

Storbyer, du ikke bør gå glipp av i nærheden av Gardasjøen

Verona er byen som kanskje først og fremst er kjent som et kulissen til en av verdens mest berømte kjærlighetstragedie, Romeo og Julie. Men Verona er mye mer enn det. Rusler du ned alle de vakre marmorbelagte gatene i det historiske sentrum, vil du møte en vakker arkitektur på din vei, i form av gamle bygninger, vakre kirker, store torg, spennende museer - og ikke minst den store, berømte Arena hvor du kan oppleve operaforestillinger og konserter under åpen himmel.

Litt lenger bort fra Gardasjøen, men likevel nær nok til en dagstur, er Venezia som egentlig ikke trenger noen videre introduksjon. Byen som er bygget på vann, lokker frem en spesiell følelse i deg som besøker den og ingen annet  sted i verden kan sammenlignes med Venezia. Ikke gå glipp av severdigheter som Markusplassen, Rialtobroen og Canal Grande, men sørg senere for å bevege deg bort fra turist-plasteret og gå på eventyr i de mindre gatene som fører deg inn i den mystiske, autentiske delen av Venezia.

Opplevelser for barn og barnlige sjeler

Gardasjøen er et perfekt reisemål for hele familien, ikke minst pga. bade mulighetene som finnes rundt sjøen! Men hvis du ønsker å gå et skritt videre og være sikker på en morsom dag for hele familien, besøk en av Europas mest populære fornøyelsesparker, Gardaland. Det er garantert underholdning til både barn og barnlige sjeler. Hele parken dekker ikke mindre enn 445 000 kvm., å få en hel dag til å gå her blir ikke noe problem! Et annet alternativ er badelandet Caneva World, som ligger på den sørøstlige delen av Gardasjøen. Her finner du bassenger, fossefall, vannsklier og alt annet som lokker din indre vannhund frem.

Tre av våres yndlingssteder rundt Gardasjøen

Byen Salo ligger ca. midt på Gardasjøens vestkyst og kan skryte av sjøens lengste strandpromenader, samt en stor marina, akkurat som byens gågata har mye å tilby. Hver lørdag arrangeres en av Gardasjøens største markeder i Salo og det tiltrekker seg både italienere og reisende som er ute etter å gjøre seg et funn. Reiser  du i stedet til sør og videre ut på halvøya Benaco som stikker ut i Gardasjøen, vil du på spissen finne byen Sirmione. Den er mest kjent for sine grotter og sin frodige natur, men også det pittoreske sentrum tiltrekker seg mange besøkende. Malcesine ved Gardasjøens nordøstlige spiss, er med sitt middelalderske sentrum en av de mest sjarmerende byene rundt sjøen. Her kan du også ta taubanen opp til Monte Baldo, også kjent som Gardasjøens balkong. Bedre utsikt enn herfra kan du knapt finne rundt sjøen.

 
search map