Reiser til Gardasj√łen

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fly direkte eller med 1 stopp på reisen

Flysøkemotoren vår sammenligner priser og ruter fra alle anerkjente flyselskaper som flyr til flyplasser i nærheten av Gardasjøen. Du velger selv om du vil fly direkte eller kanskje med en mellomlanding underveis da du på den måten ofte finner de billigste prisene på flybilletter. Du kan se priser fra både lavprisselskaper som Ryanair, Vueling, Norwegian og easyJet, og fra "vanlige" rutefly som SAS, Lufthansa, Air Berlin og KLM. Når du søker en flyreise hos In-Italia vil du ikke få tilbudt reiser mer mer enn 1 stopp, eller med lang ventetid da vi har valgt å ikke vise disse avgangene og flyrutene i søkemotoren vår. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Reis fra 9 forskjellige flyplasser i Norge

Reis fra den flyplassen som passer best for deg. Du kan selv velge avreisedato, reiselengde og naturligvis fra hvilken flyplass i Norge du vil reise fra. I søkemotoren finner du flyreiser med avgang fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bodø, Haugesund, Kristiansand og Ålesund.

Hvilken flyplass skal jeg velge når jeg reiser til Gardasjøen?

De fleste som reiser til Gardasjøen velger å fly til Bergamo flyplass, som ligger omtrent halvannen times kjøring fra den sørlige delen av innsjøen, men mange benytter også flyplassene i Milano, Bologna og Venezia. Den flyplassen som ligger nærmest Gardasjøen er Verona, og dit kan du i skrivende stund fly direkte fra Oslo med Norwegian. Når du søker fly hos In-Italia kan du i flyoversikten se avstandene fra flyplassene til Gardasjøen, men du kan også under hvert hotell klikke på "kart" og se avstander til flyplassen, severdigheter og attraksjoner. 

Lei en bil på flyplassen

På mange reisemål er det opplagt å leie en bil slik at du kjapt og greit kommer deg fra flyplassen til destinasjonen din ved Gardasjøen. In-Italia samarbeider kun med anerkjente bilutleieselskaper om leiebiler i Italia. Du finner priser og mer informasjon om leiebil til ferien din i Italia i søkemotoren, eller du kan lese mer om bilutleie på følgende flyplasser: 

Mer informasjon til reisen din til Gardasjøen

Gardasjøen - som ligger mellom byene Venezia og Milano - er Italias største innsjø og et av de mest populære reisemålene i Nord-Italia. 

Innsjøen har et overflateareal på hele 369,98 km2, en snittdybde på 136 meter, og rommer fem større øyer, der den mest berømte er vakre Isola del Garda. Her oppførte grunnleggeren av Fransiskanerordenen, Frank av Assisi, et kloster i 1220, og du finner også  en flott park og det storslåtte, venetianske palasset Villa Borghese Cavazza her på øya. 

I tillegg til de fine øyene og et mildt, forfriskende klima - som blant annet gjør det mulig å dyrke oliven- og sitrontrær i området - byr innsjøen også på en rekke sjarmerende byer som blant annet kan besøkes på en rundtur med de små fergene som seiler på kryss og tvers av innsjøen. Mange av fergene kan også frakte biler, så du ikke behøver å kjøre den lange turen fra øst til vest rundt innsjøen. Blant innsjøens mange byer kan vi nevne Malcesine, Garda, Limone sul Garda, Riva del Garda, Salo, Desenzano og Sirmione.

Gardasjøen er også et ideelt reisemål for en aktiv ferie, enten det er snakk om fotturer ved innsjøen eller i de omkringliggende fjellene, sykkelturer rundt innsjøen eller de litt dristigere sportsgrenene som vindsurfing, hanggliding og paragliding. Og sist, men ikke minst, byr en reise til Gardasjøen også på fantastiske utfluktsmuligheter til f.eks. fjellkjeden Dolomittene, storbyene Verona og Venezia, eller mindre innsjøer som Ledrosjøen i Syd-Tirol og Iseosjøen i Lombardia. 

>> Få mer informasjon om en ferie ved Gardasjøen her

Billigste pris på fly finner du på nettet

Du er naturligvis alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få et skreddersydd tilbud på ferien din ved Gardasjøen inkl. fly, hotell og evt. leiebil, men du finner alltid de billigste prisene på fly i søkemotoren vår online, da du her kan kombinere ut- og hjemreise med forskjellige flyselskaper. Uansett om du velger å bestille reisen din på nettet eller ved personlig kontakt er du alltid dekket av Reisegarantien når du bestiller en pakkereise. 

 
search map