Bestill et Bed & Breakfast ved Gardasj√łen

Overnatt på et Bed & Breakfast ved Gardasjøen med In-Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Drømmer du om en ferie med ekte italiensk stemning ved Gardasjøen? Bruk søkemotoren øverst på siden for å finne og bestille et hyggelig Bed & Breakfast ved Italias største innsjø. Her står majestetisk natur, sjarmerende byer og spennende opplevelser i kø for å imponere deg.

Ferie for alle ved Gardasjøen

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Gardasjøen er et av Italias mest populære reisemål og en favoritt blant oss nordmenn. De storslåtte fjellandskapene, deilige badestrendene og det milde middelhavsaktige klimaet er grunner nok i seg selv til å feriere her. I tillegg lokker området med hyggelig atmosfære i småbyene rundt innsjøen og et rikt utvalg av severdigheter og aktivitetsmuligheter.

Hvis du reiser med barn er fornøyelsesparkene ved den sørlige enden av innsjøen som oftest en sikker "hit". Barn i alle aldre kan for eksempel tilbringe timesvis i Europas største fornøyelsespark, Gardaland.

De allsidige aktivitetene gjør ikke bare Gardasjøen til et perfekt valg for barnefamilier på jakt etter nye og kjekke opplevelser hver dag. For til tross for turismens store innflytelse i området kan du nemlig også slappe av med hyggelige spaserturer langs vakre promenader, fordype deg i interessante historiske severdigheter i de gamle bykjernene og nyte det lokale kjøkkenets herligheter på gode restauranter.

Hvis det er autensitet og en unik ferieopplevelse du er ute etter, er et Bed & Breakfast ved Gardasjøen, Lago di Garda, et spesielt godt valg. Da rommet ditt eller ferieleiligheten din som oftest er innredet i en del av et privat hjem får du utmerkede muligheter for å komme tett på de lokale - deriblant vertene dine som har gjort deres beste for å skape en avslappet, hjemmekoselig atmosfære og som kan gi deg tips til de beste severdighetene.

Utgangspunkt for opplevelsesrike utflukter

Et opphold på et sjarmerende Bed & Breakfast ved Gardasjøen gir deg en sjanse til å koble helt av med et glass lokal vin i hånden mens du beundrer den herlige utsikten over innsjøen. Men du får også et aller tiders utgangspunkt for å dra på opplevelsesrike utflukter langs innsjøen, eller til andre byer og severdigheter i regionen.

Fra Gardasjøen er blant annet øyriket Venezia, fjellkjeden Dolomittene og storbyen Milano populære mål for dagsturer innenfor kjøreavstand. Det er for eksempel heller ikke langt til kulturbyen Verona som også er kjent som operaenes og romantikkens by, ikke minst takket være Shakespeares "Romeo og Julie", hvis handling foregår her.

Vil du heller holde deg til nærområdet kan et besøk på en av de lokale vingårdene anbefales. Flere steder inviterer vinbøndene deg inn så du kan få sett produksjonen og smake på varene, og kanskje kjøpe med et par flasker til rimelige priser. Vinen kan du eventuelt nyte senere kombinert med mat kjøpt på et av de lokale markedene - hvis du da ikke velger å spise ute.

Hopp eventuelt også ombord i en båt og besøk innsjøens småbyer med vind i håret. Byenes smale og bratte gater rommer en helt spesiell atmosfære, som for eksempel i en av Gardasjøens mest sjarmerende byer, Malcesine, der du kan beundre en flott utsikt fra middelalderborgen og ta taubanen opp til Monte Baldo med turskoene på for å utforske den vakre naturen.

Hvis du får bruk for hjelp til å finne et Bed & Breakfast til din neste ferie er det bare å kontakte våre reisekonsulenter, som er spesialister innen reiser i Italia.

>>> Se også alle ferieboliger, ferieleiligheter og hoteller ved Gardasjøen her
>>> Les om kjør-selv-ferie til Gardasjøen her

 
search map