Vingårdsferie på et Agriturismo ved Gardasjøen

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En ferie ved Gardasjøen trenger ikke å være at du tilbringer all tiden din med å sløve i en solstol ved bredden av sjøen, eller ved å nyte den vakre utsikten fra terrassen din. Dette kan du selvfølgelig gjøre - men Gardasjøen tilbyr så mye mer. Fjellvandring, klatring, sykling, terrengsykling, fotturer, seiling, surfing: innsjøen og området er perfekt for aktive feriegjester. En del av sykkelruta som tar deg rundt innsjøen er bilfri, så det er bare å hoppe opp på salen; det venter deg en hyggelig kjøretur, hvor den ene vakre panoramautsikten avløser den andre.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hvis du er interessert i historie og kultur har du heller ikke reist forgjeves til Gardasjøen. De mange små byene som omkranser sjøen er ofte interessant og inkluderer severdige, historiske bygninger og gamle ruiner. Flere av byene er også kjent for sine vakre parker og hager, der velduftende, fargerike blomster og friske sitrontrær gjør en tur til en opplevelse for alle sanser. Det er ikke uten grunn at Gardasjøen har vært en feriedestinasjon helt fra romertiden. I antikken fornemmet man den spesielle, frodige skjønnheten og freden som karakteriserer dette hjørnet av Italia.

>>> Les mer om en ferie ved Gardasjøen her

Mat og vin ved Gardasjøen og i det omkringliggende området gjør ferien din komplett. På mange av restaurantene kan du smake på et bredt utvalg av delikate retter, mat og vin er en blanding av tradisjonelle italienske mattradisjoner og impulser ,spesielt fra Østerrike. Noen av vinene som dyrkes i området er verdenskjent, slik som Valpolicella og Bardolino. Det er også med på å gjøre agriturismo-ferie i området til en gylden mulighet for de vinglade, etersom flere av agriturismo"erne har vinproduksjon.

Agriturismo er ferie på dine premisser

Ferie på en agriturismo er løsningen. I motsetning til mange andre steder i Italia er  ikke agriturismo særlig utbredt ved Gardasjøen. I den forstand er feriegjester som i dag velger å bo på en agriturismo i området, ansett for å være trendsettere. For det er ingen tvil om at nedslagsfeltet til sjøen, som er vakkert, fredeligt og grønt, har potensial til at flere sider begynne å tilby bondegårdsferie.

Når du velger agriturismo ferie har du selvfølgelig valgt å bo tilbaketrukket fra de stedene det er store hoteller og mange turister. På den måten kan du uforstyrret nyte de landlige omgivelsene og finne fred i sinnet. Samtidig ligger de fleste agriturismo"er i behagelig kjøre- eller gangavstand til store severdigheter og interessante byer. Mange tror at Gardasjøen er et sted hvor turister flokkes. Det er stemmer på mange steder ved sjøen - som tidligere nevnt ikke uten grunn, for her er vakkert - men hvis det ikke er noe for deg, så er svaret innlysende: Bestill et rom eller en leilighet i en agriturismo i nærheten av Gardasjøen og få en fredelig ferie i en intim og autentisk omgivelse, mens du enkelt kan dra nytte av de muligheter og opplevelser Gardasjøen tilbyr.

>> Les mer om Agriturismo i Nord-Italia her

Tre gode agriturismoer ved Gardasjøen

Nedenfor er tre eksempler på god agriturismo"er nær Gardasjøen. Det er ikke mulig å bo på en agriturismo like ved sjøen, men hvis du trenger rask tilgang til en daglig dukkert, trenger du ikke å bekymre deg: To av områdene har svømmebasseng.

Agriturismo Moscatello
Ekte landsted i vakkert landskap. Basseng.


 

Agriturismo le Preseglie
Aktiv vingård med fantastisk utsigt midt i vinmarkene. Basseng.

Azienda Agricola Masserino
Vakker gammel bygning blant vingårder og olivenlunder. Bra sted for barn.

 
search map