Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Flotte villaer og hager

Mange nordmenn har besøkt denne byen gjennom tidene. Hotellene har idag blitt modernisert og byen har generelt fått en oppløfting.

Den tidligere romerske byen, som i dag huser rundt 3500 innbyggere, domineres av det gamle klosteret som har utsikt over bukten. Men de fleste kjenner nok byen for de mange spektakulære villaene og hagene, for ikke å glemme den flotte stranden Baia delle Sirene. 

Kart over Garda

Klikk på kartet nedenfor for mer informasjon om hoteller og andre feriehus i byen, samt en oversikt over avstander til flyplasser og byer i Nord-Europa.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Er du på utkikk etter det perfekte feriehuset i Garda? Utvalget av hoteller i byen er stort, men i søkemotoren her på siden finner du vårt utvalg av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i og rundt den hyggelige byen. 

Kanskje drømmer du om en ferie på et hyggelig Bed & Breakfast ved Gardasjøen? Eller kanskje du skal reise med hele storfamilien eller en vennegjeng? Da kan du vurdere å leie en stor villa til minst 20 personer

Bare tast inn datoene og antall reisende for å få en oversikt over de tilgjengelige feriehusene i din ferieperiode. Det blir nesten ikke enklere å finne det perfekte feriehuset til din neste ferie i Italia.

Transport

Vil du reise med fly til Italia er Verona Flyplass den nærmeste flyplassen til Garda (ca. 36 km). Du finner blant annet også Bergamo Flyplass og Milano Linate Flyplass innenfor rimelig kjøreavstand. 

Flyforbindelser til Italia

Det er gode bussforbindelser fra Garda til den nordlige delen av innsjøen, og reiser du sørover til Verona og Peschiera er det også gode togforbindelser. Med bil kommer du lett ut til Brenner-motorveien via det lille passet Costermano som skiller fjellene Monte Baldo og Monte Brione.

I det hele tatt er leiebil et opplagt valg dersom du ønsker å kunne utforske mer enn bare nærområdet i eget tempo. Med en bil er det dessuten enklere å følge plutselige innskytelser uten å måtte tenke på rutetider. 

Gode råd om bilutleie i Italia

Restauranter og shopping

Det er en veldig fin, liten promenade langs innsjøen med restauranter, isbarer og butikker. Det er kun få kilometer til like sjarmerende, om enn litt mer fasjonable, Bardolino, og skulle shoppinglysten melde seg kan du vende snuten mot Via Mazzini i Verona der du finner noe for enhver smak.

Les mer om Garda

Utflukter og aktiviteter

Lei en båt, ta en tur med pedalbåt, reis på utflukt med NAVIGARDAs båter (billett kjøpes på brygga). Innsjøen er ikke kun spaserturer langs promenadene, det er også seiling, vindsurfing og andre vannaktiviteter for våghalser - kort sagt er alt tilrettelagt for en aktiv ferie ved Gardasjøen

Barna kommer nok til å fryde seg over besøk i fornøyelsesparkene Gardaland og Caneva World, som begge ligger en liten halvtime unna med bil. 

Det er mer enn nok severdigheter og sjarmerende byer rundt innsjøen til å fylle ferien med nye opplevesler hver dag. Men du kan også besøke berømte kulturbyer som Verona og den godt bevarte middelalderbyen Mantova. 

Disse og mye mer kan du eventuelt oppleve på spennende turer med en lokalkjent, sertifisert guide fra vår samarbeidspartner Viator, som har et bredt utvalg av velorganiserte utflukter i Veneto

En ferie er også for livsnytere og deg som bare vil koble helt av og finne hvilepulsen. Det er for eksempel ikke langt til golfbaner, vindistrikt, velvære og ikke minst et bredt utvalg av gode restauranter. 

Lokale linker

Den offisielle turisthjemmesiden for Gardasjøen kan du finne her (engelsk).

Sjul teksten
 
 
search map