Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er lett å forstå at Caorle er et av reisemålene vi har flest tilbakevendende gjester til langs denne kyststrekningen. Et koselig, lite sentrum med fargeglade hus, trange gater der forlokkende dufter av hjemmelaget mat sprer seg i luften, to fine sandstrender og en herlig strandpromenade kan nok friste hvem som helst.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Alle elsker Caorle

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er - Caorle er et klassisk familiested der både barn, foreldre og besteforeldre trives like godt. Et opplagt reisemål for hele familien!

Selv om det er om sommeren byen får flest tilreisende på besøk, er det mange fastboende i Caorle, noe som bidrar til at restaurantene og fornøyelsene lever opp til en høy standard. Det er også et stort utvalg av restauranter i Caorle i ulike prisklasser, ofte med fisk og skalldyr på menyen, men også flere pizzeriaer og steder som serverer tradisjonelle, italienske retter. Isbarer, vinbarer og kaféer med uteservering bidrar til bysbildet sammen med butikker av forskjellige slag.

Les mer om Caorle

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Caorle er en stemningsfull by der dere kan koble av og nyte tilværelsen, i tillegg til at dere finner nok av aktivitetstilbud. Prøv de forskjellige vannsportene på stranden eller ta med barna til badelandet. De golf-interesserte kan dra til Pra delle Torri, og de fleste finner noe kjekt på det folkelige markedet som kommer til byen hver lørdag.

Det er flere velfylte og rimelige dagligvarehandler i og rundt Caorle, og glem ikke at dere kan handle fersk fisk nede ved havnen når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst.

Dra på spennende utflukter

Lagunen, som ligger nord for byen, er et opplagt utfluktsmål hvis dere vil dra på båttur. Selveste Ernest Hemingway ble betaatt av stedets stemning og skrev om det i boken "Across the River and Into the Trees". I tillegg kan dere besøke den verdenskjente kanalbyen Venezia, enten til lands eller vanns. Hvis dere kjører til Punta Sabbioni kan dere parkere bilen og ta fergen over til Markusplassen - enkelt, greit og direkte.

En annen hyggelig utflukt vi kan anbefale er en tur til badebyen Lido di Jesolo, hvis hovedgate forvandles til Europas lengste gågate på kveldstid med butikker, kaféer og restauranter.

Ellers er det mye fint å se i nærområdet. Dere kan besøke den vidunderlige byen Treviso, eller Padova med sin flotte domkirke - eller hva med Romeo og Julies Verona? Vi kan også anbefale å avlegge vindistriktene Prosecco og Valpolicella en visitt, der det kryr av vingårder der dere kan kjøpe med dere smakfulle flasker hjem.

Hos In-Italia får du alltid de beste rådene om hotell, ferieboliger eller ferieleiligheter i Caorle. Vi har besøkt alle ferieovernattingene i vårt utvalg og gir deg tips om de beste stedene. Vi ønsker deg og din familie velkommen til Caorle!

>>> Se også ferieovernattinger i Bibione her

Sjul teksten
 
 
search map