Feriebolig i Brenzone ved Gardasjøen

Residence Club Gardablú

 
Residence Club Gardablú er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Club Gardablú er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Brenzone her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Club Gardablú ligger kun 150 meter fra sjøen og stranden. Stedet har en resepsjon, heis, svømmebasseng (oppvarmet utenom høysesongen), og parkering. De 26 leilighetene er alle velholdt og pent innredet. De har inngang fra bygningens bakside, mens stuen og terrassen/ balkongen vender ut mot sjøen - med en noe begrenset sjøutsikt vel å merke, takket være de frodige omgivelsene.

La barna leke fritt
Residence Club Gardablú ligger i enden av en blindvei som nesten utelukkende brukes av stedets gjester og veiens innbyggere, så her slipper dere å bekymre dere for trafikken. La de minste boltre seg på lekeplassen, og start en bordtennis-turnering med hele familien. Nyt solen ved bassengkanten, eller ta turen ned til den fofriskende innsjøen. Velg blant de mange sjarmerende spisestedene i Brenzone, og la dere sjarmere av de fargerike fasadene. Dra på utflukter til Monte Baldo, det majestetiske fjellet litt lengre nord med flotte turmuligheter. Finn frem kortstokken og kos dere på terrassen eller balkongen deres.

Les mer om Residence Club Gardablú

Bestill deres ferie-oase ved Gardasjøen

La nedtellingen til en koselig familieferie med basseng og innsjø begynne. Det er umulig å kjede seg med alle aktivitetsmulighetene i området, samtidig som det er tilrettelagt for herlige og avslappende feriedager. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

I det vi kaller klubbkort

Prisen for det vi kaller klubbkort inkluderer sengetøy og håndklær, forbruk av strøm, gass og vann samt sluttrengjøring og TV.

Leilighetene på Residence Club Gardablú

Sjul teksten
 
 
search map