Hotell i Brenzone ved Gardasjøen

Hotel Drago

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Drago ligger ute ved kystveien GardesanaGardasjøens nordøstlige bredde, mellom Brenzone og Malcesine. Hotellet vender ut mot innsjøen, med strand og badebrygger like ved, samt utsikt mot den lille øya Trimellone.

Beliggenheten ved Gardsjøen er Alfa og Omega

Med Hotel Drago som utgangspunkt kommer du deg smidig rundt på utflukter i både bil og med offentlig transport. Nærmeste tettsted er Brenzone som ligger bare 500 meter unna. Her finner du innkjøpsmuligheter, restauranter, en liten havn og bussholdeplass. Det er kun ca. 5 km til Malcesine som i tillegg til et severdig sentrum huser gondolbanen som frakter deg opp til toppen av Gardasjøens høyeste fjell; Monte Baldo. Vender du istedet blikket sørover kommer du raskt til vekjente steder som Garda og Bardolino mens det er ca. 55 km til Verona. Skulle robuste viner interessere deg er det heller ikke langt til vindistriktet Valpolicella.

Les mer om Hotel Drago

Hotell med flere fasiliteter

Fasiliteter finnes det i overflod på Hotel Drago. Ankommer du med bil finnes det både overbygd parkeringsplass og garasje. I hovedbygningen finner du resepsjon med lounge og bar, samt kostnadsfritt internett-point i dette området. Det er trådløs Wi-Fi på hele hotellet som kan benyttes mot en mindre kostnad. I hotellets restaurant serveres frokosten som buffét og om kvelden kan du spise middagen din her. Det er også mulig å bestille opphold med halvpensjon. Restauranten er moderne innredet med en formell atmosfære.

Bad i bassenget eller på stranden

På hotellet finner du en hyggelig og innhegnet hage med basseng, snackbar og et lite treningsrom. Ved bassenget finner du også en deilig solterrasse med solsenger. Om sommeren tilbyr hotellet en Lido med solsenger og strandservice slik at du kan få servert noe godt å drikke ved innsjøens bredder. Når Lidoen er åpen er det også trådløst Wi-Fi her slik at du kan lese nyheter eller søke informasjon direkte fra solsengen.

Rom i hovedbygningen eller annekset

Hotel Drago tilbyr 78 rom fordelt på hovedbygningen og et anneks (det er bare ca. 10 meter mellom de to bygningene). Rommene er mellom 12-14 m² store og er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, telefon, minibar og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Nesten alle rommene har balkong som vender enten mot innsjøen eller bassenget - de fleste vender mot førstnevnte.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map