Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Brenzone ligger i den nordlige delen av Gardasjøen ved foten av Monte Baldo fjellet. Byen strekker seg over 12 km og har knapt 2400 innbyggere. Det er her Gardasjøen når sitt dypeste: 350 meter - plass til mer enn 3 Nidarosdomer plassert oppå hverandre!

Dra på utflukt i fjellene

Byen har en herlig beliggenhet med vakre utsiktspunkter. I sentrum, "Maguagno", ser du rester fra Middelalderbyen, og her finner du også en av de eldste kirkene rundt Gardasjøen - San Zeno. Utenfor Brenzone ligger den lille øya "Trimelone", ca. 200 meter lang, med ruinene av et gammelt fort. Fra Brenzone får du mange muligheter for å dra på utflukter til fjellene øst for Gardasjøen. 

Kart over Brenzone

Klikk på kartet nedenfor for å få mer informasjon om hotell og andre feriehus i byen, samt avstander til flyplasser og andre byer i Europa. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hotell, villa eller ferieleilighet?

Er du på jakt etter det perfekte feriehuset til en ferie ved Gardasjøen? Bruk søkemotoren her på siden for å se vårt brede utvalg av håndplukkede hoteller, villaer og ferieleiligheter i og rundt Brenzone. 

Bare angi dato og antall personer for å raskt få en oversikt over tilgjengelige feriehus i din valgte periode. Enklere blir det ikke!

Transport

Brenzones nærmeste flyplass er Verona Flyplass. Men innenfor akseptabel kjøreavstand finner du blant annet Bergamo Flyplass, offisielt kjent som Orio a Serio International Airport, som har direkte forbindelser med Oslo Rygge Flyplass gjennom Ryanair. Nettopp på grunn av tilstedeværelsen av lavprisselskapet Ryanair er Bergamo en populær flyplass for feriereisende.

For de fleste vil en leiebil være den letteste måten å komme videre fra flyplassen til feriehuset. Dessuten er det enklere å komme seg rundt til regionens mange severdigheter i løpet av ferien når man har en leiebil tilgjengelig. 

Billig bilutleie på Bergamo Flyplass

Velger du å kjøre fra Norge må du regne med en tur på godt over 2000 km til Brenzone, men med en overnatting underveis eller flere sjåfører som kan bytte på å kjøre er dette en overkommelig avstand for de fleste. Det er også mange fordeler ved å dra på en kjør-selv-ferie til Italia. Men husk at det - spesielt i sommersesongen - kan være mye trafikk ned gjennom Europa. 

Restauranter og shopping

Det ligger flere restauranter og andre spisesteder i og rundt Brenzone. Det ligger for eksempel restauranter langs veien både nord og sør for byen. 

Det er begrensede innkjøpsmuligheter i byen - deriblant et apotek. 

Les mer om Brenzone

Utflukter fra Brenzone

I Brenzone bor du med et hav av severdigheter innenfor kort avstand. I tillegg til byens egne severdigheter og utsiktspunkter er det for eksempel få kilometre herfra til Malcesine, som etter vår mening er en av de mest sjarmerende byene ved Gardasjøen. I denne byen finner du også en annen meget anbefalelsesverdig severdighet; gondolen opp til Monte Baldo. Her oppe på fjelltoppen får du på klare dager den mest fantastiske utsikten over innsjøen og de omkringliggende fjellene. 

Hvis du har en bil tilgjengelig kan det også anbefales å kjøre en tur til den nærliggende Ledrosjøen, der du finner litt mer fred og ro til å nyte de naturskjønne omgivelsene. 

Innenfor forholdsvis kort kjøreavstand ligger også vindistriktet Valpolicella. Her kan du med fordel bruke en dag på å følge vinruteen, som ikke bare gir deg muligheten til å utforske de vakre vinmarkene og gårdene, men som også underveis passerer et hav av andre interessante severdigheter og sjarmerende byer. 

For barnefamilier vil en dag i en av fornøyelsesparkene ved Gardasjøen garantert også vekke begeistring. Badelandet Caneva World ved Lazise i den sør-østlige delen av innsjøen har for eksembel underholdning nok til selv de mest kresne badeløvene. 

Sjul teksten
 
 
search map