Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Barna kommer til å elske badeferien på Villaggio Lido del Sole. Her er det god plass for dem å boltre seg på, med lekeplass og separat barnebasseng for de minste. Og som foreldre behøver man heller ikke å bekymre seg da området er bilfritt. Kombinert med den korte gangavstanden til stranden og Lido del Soles gode tilbud får du virkelig i pose og sekk her.

Deilig feriested nær stranden

Villaggio Lido del Sole har ett stort bassengområde flankert med solsenger og parasoller så du kan slikke sol hele dagen. Barnebasseng er også å finne, samt en lekeplass der de minste kan bli kjent med nye lekekamerater.

Kombinér bassengmoro med stranddag

Hvis du er glad i strandliv og havvann er det kun 600 meter ned til strandpromenaden, som du for øvrig også kan følge helt inn til Bibiones sentrum Spiaggia. Her finner du et stort utvalg av butikker, barer og restauranter. Det tar ca. en halvtime å gå, eller du kan leie sykkel og ta turen på to hjul. Eventuelt kan du hoppe på lokalbussen.

Priser for strandservice er ennå ikke fastlagt, men det lønner seg å bestille plass på forhånd hvis ønskelig. Prisen vi har indikert er en ca pris.

Alt innenfor gangavstand

Men du behøver ikke å dra langt for å gjøre dine daglige innkjøp, for selv om du bor i rolige Lido del Sole er alt du behøver innen rekkevidde; dagligvarebutikk, kaféer og restaurant. Barna kommer til å fryde seg over den populære baren ved siden av Villaggio del Sole som selger både is og snacks, og det er også her du leier køller til minigolfbanen ved siden av. På området er det felles grillplasser, mulighet for klesvask, og parkeringsplass til hver leilighet, samt garasje som kan bestilles på forhånd.

Les mer om Villaggio Lido del Sole

Leilighetenes innredning

Villaggio Lido del Sole består av flere tre- og to-etasjers hus, og du kan velge mellom ulike leilighetsstørrelser avhengig av hvor stort reisefølget ditt er. Leilighetene er romslige, pent møblerte og har enten balkong eller terrasse. Innredningen er enkel og alle er utstyrt med aircondition, satellitt-tv, safe og myggnetting foran vinduene. Husk å ta med egne håndklær.
Tre-etasjersboligene kalles "Residence" og to-etasjersboligene for "Villette".

Les om leilighetene på Villaggio Lido del Sole

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villaggio Lido del Sole

Les personlige anmeldelser av Villaggio Lido del Sole som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villaggio Lido del Sole. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 35 anmeldelser fra Villaggio Lido del Sole

Veldig barnevenlig sted

Vi tilbrakte en uke av ferien på Villaggio Lido del Solo. Vi har vært her før og barna ville så gjerne tilbake, så vi valgte å komme igjen i år. Våre barn elsker bassenget og stedet i det hele tatt. Myggene kan være generende. Personalet hos Lampo er svært serviceinnstilte. Jeg synest det var irriterende at åpningstidene for bassenget ikke ble overholdt - allerede kl. 07.30 om morgenen ble de fleste bassengstoler tatt med håndklær, til tross for at bassenget skulle åpne klokken 9.00.

Les mer

Barnevennlig og rimelig

Villaggio Lido del Sole er et barnevennlig anlegg. Trivelig med åpne, grønne uteområder som stelles fint og et friskt basseng med solsenger nok til alle. På kveldene er det barneshow ganske sent, noe som kan være kjekt om man vil delta eller forstyrrende dersom barna skal sove og man bor nært scenen. Leilighetene holder en svært enkelt standard og er beskjedent utstyrt med kjøkkenredskaper, men til gjengjeld er overnattingen ikke så dyr sammenlignet med mye annet i byen. Vi har bodd i de to ulike typene leilighetshus som finnes på anlegget og jeg synes at villette er den bedre varianten. Da har man to etasjer inne i leiligheten og ingen naboer ovenfor og heller ingen heis som bråker, noe som var tilfellet i den andre leiligheten. Det er en knapp kilometer å gå ned til stranden og på veien finnes det både matvarebutikker, bakeri og restauranter. Til Bibione sentrum er det litt lengre å gå, og vi har tatt bilen på kveldene når vi har valgt å dra til byen og spise is og se på folkelivet.

Les mer

Fantastisk Ferie

Jeg har vært i Bibione flere ganger, og denne gangen var det også en fornøyelse. Et flott sted for barnefamilier med mange forskjellige underholdningsalternativer. Vil definitivt tilbake igjen en annen gang.

Les mer

Familieferie

Våre ferieønsker og forventninger ble innfridd.

Les mer

Supert hotell

Lekkert hotell med lekre basseng. Men det tok 2 timer å sjekke inn.

Les mer

Syvromsleilighet

Det har vært en herlig ferie med sol og varme. Synes det bør være et "hage" bord hvor man kan sitte syv ved. Og med syv stoler. Det var et lite rund grønnt hage bord med fem stoler. Vi ble tvunget til å ta bordet ut av leiligheten så vi alle kunne spise ved bordet. Samtidig tror jeg det godt kan være en bedre sofa/seng i stuen. Den ble mye brukt og dårlig madrass. Til slutt en el. kjele .. men det har vært en fantastisk ferie

Les mer
 
search map