Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Barna kommer til å elske badeferien på Villaggio Lido del Sole. Her er det god plass for dem å boltre seg på, med lekeplass og separat barnebasseng for de minste. Og som foreldre behøver man heller ikke å bekymre seg da området er bilfritt. Kombinert med den korte gangavstanden til stranden og Lido del Soles gode tilbud får du virkelig i pose og sekk her.

Deilig feriested nær stranden

Villaggio Lido del Sole består av to bebyggelser som ligger 100 m fra hverandre. De har begge hvert sitt store bassengområde flankert med solsenger og parasoller så du kan slikke sol hele dagen. Barnebasseng er også å finne, samt en lekeplass der de minste kan bli kjent med nye lekekamerater.

Kombinér bassengmoro med stranddag

Hvis du er glad i strandliv og havvann er det kun 600 meter ned til strandpromenaden, som du for øvrig også kan følge helt inn til Bibiones sentrum Spiaggia. Her finner du et stort utvalg av butikker, barer og restauranter. Det tar ca. en halvtime å gå, eller du kan leie sykkel og ta turen på to hjul. Eventuelt kan du hoppe på lokalbussen.

Alt innenfor gangavstand

Men du behøver ikke å dra langt for å gjøre dine daglige innkjøp, for selv om du bor i rolige Lido del Sole er alt du behøver innen rekkevidde; dagligvarebutikk, kaféer og restaurant. Barna kommer til å fryde seg over den populære baren ved siden av Villaggio del Sole som selger både is og snacks, og det er også her du leier køller til minigolfbanen ved siden av. På området er det felles grillplasser, mulighet for klesvask, og parkeringsplass til hver leilighet, samt garasje som kan bestilles på forhånd.

Les mer om Villaggio Lido del Sole

Leilighetenes innredning

Villaggio Lido del Sole består av flere tre- og to-etasjers hus, og du kan velge mellom ulike leilighetsstørrelser avhengig av hvor stort reisefølget ditt er. Leilighetene er romslige, pent møblerte og har enten balkong eller terrasse. Innredningen er enkel og alle er utstyrt med aircondition, satellitt-tv, safe og myggnetting foran vinduene. Husk å ta med egne håndklær.
Tre-etasjersboligene kalles "Residence" og to-etasjersboligene for "Villette".

Leilighetene på Villaggio Lido del Sole

Toromsleilighet med 5 soveplasser (type B5/R)

Består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i en sovesofa (best til barn), et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et bad/toalett samt en balkong.

Toromsleilighet med 5 soveplasser (type B5/V)

Er fordelt på to etasjer. I første etasje finner dere en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i en sovesofa (best til barn). Andre etasje har et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, samt et bad/toalett. Leiligheten har også en egen terrasse/hage.

Treromsleilighet med 7 soveplasser (type C7/R)

Består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i en sovesofa (best til barn), et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et lite soverom med to enkeltsenger, et bad/toalett samt en balkong.

Treromsleilighet med 7 soveplasser (type C7/V)

Er fordelt på to etasjer. Første etasje består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i en sovesofa (best til barn). Andre etasje består av et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et lite soverom med to enkeltsenger samt et bad/toalett. Leiligheten har også en egen terrasse/hage.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger for deg

Residence Lia

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence Roma

Malcesine

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

Edera

Caorle

search map