Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Barna kommer til å elske badeferien på Villaggio Lido del Sole. Her er det god plass for dem å boltre seg på, med lekeplass og separat barnebasseng for de minste. Og som foreldre behøver man heller ikke å bekymre seg da området er bilfritt. Kombinert med den korte gangavstanden til stranden og Lido del Soles gode tilbud får du virkelig i pose og sekk her.

Deilig feriested nær stranden

Villaggio Lido del Sole har ett stort bassengområde flankert med solsenger og parasoller så du kan slikke sol hele dagen. Barnebasseng er også å finne, samt en lekeplass der de minste kan bli kjent med nye lekekamerater.

Kombinér bassengmoro med stranddag

Hvis du er glad i strandliv og havvann er det kun 600 meter ned til strandpromenaden, som du for øvrig også kan følge helt inn til Bibiones sentrum Spiaggia. Her finner du et stort utvalg av butikker, barer og restauranter. Det tar ca. en halvtime å gå, eller du kan leie sykkel og ta turen på to hjul. Eventuelt kan du hoppe på lokalbussen.

Priser for strandservice er ennå ikke fastlagt, men det lønner seg å bestille plass på forhånd hvis ønskelig. Prisen vi har indikert er en ca pris.

Alt innenfor gangavstand

Men du behøver ikke å dra langt for å gjøre dine daglige innkjøp, for selv om du bor i rolige Lido del Sole er alt du behøver innen rekkevidde; dagligvarebutikk, kaféer og restaurant. Barna kommer til å fryde seg over den populære baren ved siden av Villaggio del Sole som selger både is og snacks, og det er også her du leier køller til minigolfbanen ved siden av. På området er det felles grillplasser, mulighet for klesvask, og parkeringsplass til hver leilighet, samt garasje som kan bestilles på forhånd.

Les mer om Villaggio Lido del Sole

Leilighetenes innredning

Villaggio Lido del Sole består av flere tre- og to-etasjers hus, og du kan velge mellom ulike leilighetsstørrelser avhengig av hvor stort reisefølget ditt er. Leilighetene er romslige, pent møblerte og har enten balkong eller terrasse. Innredningen er enkel og alle er utstyrt med aircondition, satellitt-tv, safe og myggnetting foran vinduene. Husk å ta med egne håndklær.
Tre-etasjersboligene kalles "Residence" og to-etasjersboligene for "Villette".

Les om leilighetene på Villaggio Lido del Sole

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map