Hotell i Bibione i Veneto

Hotel Mediterranee

Spa Innendørsbasseng Boblebad Tyrkisk dampbad Premium Suite Comfort-rom Family Suite
 
Hotel Mediterranee er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Mediterranee er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bibione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger i bydelen Pineda, som er roligere enn resten av Bibione. Her kan du se frem til total avslapning, komfort, kort avstand til stranden, og smakfulle, kulinariske hemmeligheter - for ikke å glemme at hotellet er et paradis for barna.

En familievennlig by med rolig atmosfære

Bibione ligger i Veneto-regionen, og er i seg selv en rolig by og settes derfor stor pris på av nettopp barnefamilier. Byen har fire ulike bydeler, derav Pineda er et av dem. Mellom Spiaggia, som regnes for den mest sentrale, og Pineda er det 6 km. Du kan velge å komme deg rundt med sykkel, da det finnes sykkelveier i Bibione, eller med egen bil eller buss. Alle bydelene har sine egne sentrum med butikker, barer og restauranter, og fremfor alt en herlig strand.

Ren avslapning på spa

La spa-avdelingens avslappende atmosfære omslutte deg mens du unner deg en uforglemmelig velvære-opplevelse. Du kan velge mellom ulike behandlinger, deriblant massasje, ansikts- og kroppsbehandlinger, badstue, dampbad og spa-dusjer. Mens du nyter hvert øyeblikk, blir barna tatt godt vare på og underholdt takket være alle underholdningsaktivitetene i barneklubben som holder til i hagen.

Les mer om Hotel Mediterranee

Herlige kulinariske opplevelser

Her på Hotel Mediterranee får du smake på både lokale og nasjonale retter, samt internasjonal og tradisjonell mat. Den innholdsrike menyen byr på ekte matglede for enhver smak. La smaksløkene dine imponeres av middelhavsmat, godbiter fra havet og spennende oppskrifter laget av italienske kokker. Hotellet har til og med to restauranter: Restaurant La Baie, som serverer frokost og lunsj, og Restaurant Splendido, som serverer middag.

Du kan velge et opphold med frokost, halvpensjon eller all inclusive, samt en spesiell prisløsning i form av langtidsopphold.

Frokostbuffét fra kl. 07:30-11:00
Lunsjbuffét fra kl. 12:00-13:30
Middagsbuffét fra kl. 19:00-21:00

All inclusive


All inclusive inkluderer helpensjon samt følgende drikker servert i glass eller kopp (ikke i flasker) fra kl. 11:00-22:00:

Varme drikker: espresso, kaffe, cappuccino og latte macchiato, te og varm sjokolade
Lokal sprit: grappa, amaro, brandy, konjakk, whiskey og limoncello
Aperitif: martini, campari soda
Cocktails og alkoholfrie drinker: caipirina, caipiroska, caipifragola, moijto, sex on the beach, piña colada, tequila sunrise, campari, mediterranee, gin tonic, vodka tonic, vodka lemon, rom og cola, negroni, whisky og cola m.fl.
Mineralvann, øl og vin (i glass): mineralvann, fanta, pepsi, sprite, bitter lemon, tonic, lemonsoda, spezi, spritzer, iste, fruktjuice, italiensk øl, radler, diesel, hvitvin, rødvin, spritz, aperol, prosecco.

NB! Merk at følgende IKKE er inkludert i "all inclusive": øl, likør, sprit, vin eller andre former for drikke på flaske, samt milkshakes og is.

Fine og komfortable rom

Len deg tilbake i rolige og behagelige omgivelser etter en aktiv familiedag på stranden. Du kan velge mellom ulike romkategorier som har en liten krok med kokeplater, vask og et lite kjøleskap. De er alle utstyrte med satellitt-tv, CD/DVD-spiller, et lite pengeskap, telefon, safe, babymonitor, strykefasiliteter, aircondition og bad med massasjedusj og hårføner. Ekstrasengene er i sovesofa, og alle har balkong. Alle romtypene unntatt comfort-rommene har en separat stue.

Sjul teksten
 
 
search map