Feriebolig i Bibione i Veneto

Appartamenti Katja

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ferieleilighetene Appartamenti Katja ligger svært sentralt i Bibiones sentrum langs Corso Europa, ca. 70 meter fra den brede sandstranden. Herfra er det kun 50 meter til hovedgaten i byen der du finner utallige butikker, kaféer, spisesteder, isbarer og ikke minst underholdning for deg og dine barn.

Barna kommer til å elske barnebassenget

Bygningen huser 38 leiligheter fordelt på fem etasjer og er utstyrt med heis og parkeringsplasser. På stedet er det svømmebasseng (6 x 12 meter) med barnebasseng (6 x 3 meter), og du som gjest har gratis tilgang til en parasoll og to solsenger på en privat strand.

Les mer om Appartamenti Katja

Svale leiligheter på varme sommerdager

Alle leilighetene er nyrenoverte og utstyrte med aircondition og balkong med bord og stoler. Alle kjøkken har oppvaskmaskin og mikroovn. I hver leilighet finnes dessuten satellitt-tv, safe, kaffetrakter til "vanlig" kaffe og hårføner på badet.

Ettromsleilighet med 2/3 soveplasser
- Ettromsleilighetene med 2/3 soveplasser er ca. 24 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok med to gassplater og dobbel sovesofa og en uttrekkbar sovestol, samt et bad med toalett og dusj, og en balkong.
Ettromsleilighet med 3/4 soveplasser
- Ettromsleilighetene med 3/4 soveplasser er ca. 29 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok med to gassplater og sovesofa, et nattområde med tre enkeltsenger atskilt fra stuen med en skillevegg, og et bad med toalett, samt en balkong.
Toromsleilighet med 4/5 soveplasser
- Toromsleilighetene med 4/5 soveplasser er ca. 34 m² store og består av en stue med kjøkkenkrok med fire gassplater, vaskmaskin og dobbel sovesofa, et soverom med tre enkeltsenger, et bad med toalett, og en balkong.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Katja

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Katja som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Katja. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Appartamenti Katja

Solrik ferie

Alt i alt en flott ferie.

Imidlertid var det utfordringer med mangel på rengjøring av bassenget, vann som lekket ut fra et rør i badet og et kjøleskap/fryseskap som kontinuerlig stoppet og derfor avrimmet fryseren med vann på gulvet som et resultat.

Området er virkelig vakker med en fin strand og gode restauranter hvor du kan få virkelig god italiensk mat.

Godt konsept med at det er reservering av en parasoll med stoler på stranden.

Les mer

Fint leilighetshotell

Meget trivelig og nyrenovert overnattingssted. Nært strand, restauranter og matbutikker.

Les mer

Bilferie til Bibione

Etter bilkjøring via Gardasjøen og Verona endte vi på Hotell Katja i Bibione. Vi og en familie til tilbrakte 7 fantastiske og varme dager i Bibione. Til tross for at det er et tusentalls turister her og stranden består av like mange parasoller, var det en rolig stemning. Tett på en bra butikk som hadde alt til anstendige priser. Barna 13-16 år trivdes best i bassenget og på alle shoppingmuligheter.
Vi hadde ikke balkong med havutsikt som våre venner, men til vår fordel kunne vi spise frokost og middag på balkongen for da hadde vi ingen sol. Og på kveldene kunne vi sitte og se på alt mylderet nede på gatene. Personalet på hotellet var alltid imøtekommende og fikset det raskt hvis det oppsto problemer.

Les mer

Feriestedet Appartamenti Katja

Bra feriested med nærhet til strand og shoppinggate med stort utvalg av restauranter. Å ha tilgang på svømmebasseng er også et pluss. Vi er alle fornøyde med oppholdet vårt.

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Katja

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Katja

Les mer
 
search map