Feriebolig i Bibione i Veneto

Aparthotel Ashanti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette moderne, flotte leilighetskomplekset ligger perfekt til ut mot sandstranden i badebyen Bibiones sentrum, Spiaggia. I tillegg til nærheten til havet har du gangavstand til byens gågate med flere trivelige restauranter, kafèer, isbarer og shoppingmuligheter.

Alt fra resepsjon til basseng og velvære

Apparthotel Ashanti er et av våre mest komfortable og populære overnattingssteder i Bibione, noe som ikke er rart da hele familien trives som fisk i vannet her. Dette er mye takket være at det finnes fasiliteter som resepsjon, bar og kiosk som serverer enkle retter som pasta, salater og snacks. Du får til og med muligheten til å kjøpe frokost på stedet. Det er også et stort, flott utendørsbasseng med vannmassasje, et soldekk med tilhørende solstoler og parasoller. Og barna har selvfølgelig et eget basseng de kan svømme rundt i og en liten lekeplass de kan boltre seg på.

I høysesongen og på enkelte dager i uken holdes det underholdning for barn mellom 3-13 år med ulike aktiviteter som babydans, ansiktsmaling, nutella- og isfest m.m. Og mens de minste underholdes kan du besøke Ashantis Velværesenter med treningsrom, for her må du være over 18 år for å kunne komme inn. Eller hva med å koble av i lounge-barn med noe godt å drikke?

Les mer om Aparthotel Ashanti

Lett adgang til stranden

En av Ashantis største fordeler er den strandnære beliggenheten. Fra bassengområdet ser du det blå havet og en sti fører deg direkte til stranden. Hver leilighet har strandservice inkludert, altså et parasoll, en solseng og en strandstol.

Leiligheter med balkong

Aparthotel Ashantis 64 leiligheter er fordelt på tre etasjer. Alle leilighetene har balkong, aircondition, satelitt-tv, internettilgang (uttak), safe, hårføner og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn. Noen balkonger har en såkalt skillevegg, se tegningstegninger under den respektive romtypen.

Prisen inkluderer også daglig rengjøring av leiligheten (ikke inkludert kjøkkenkroken som dere selv må rengjøre, spesielt før avreise ellers må det betales en avgift), samt et bytte av lakener og håndklær i uken. Wi-Fi er også inkludert. Frokost kan kjøpes på stedet, og parkering er tilgjengelig.

Les om leilighetene på Aparthotel Ashanti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map