Ferieovernattinger i Bassano del Grappa

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bassano del Grappa er kanskje mest kjent for snapsen av samme navn som produseres i området, men den har mye mer å by på enn smakfull alkohol.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Beundre elvebyen

Kryss den berømte og takdekkede fotgjengerbroen Ponte Vecchio, tegnet av arkitekten Palladio i 1569, som forbinder byens to middelaldersentrum på hver sin side av elven Brenta. Da broen er av tre, har det vært behov for å fornye den jevnlig (senest i 1948). Det foregår alltid noe i Bassano del Grappa, og hver torsdag og lørdag byens torg Piazza Libertà og Piazza Garibaldi av spennende markedsboder. Kjenn duftene stige opp fra urte- og blomsterbodene, og la øynene fryde seg over de fargerike sjalene og grønnsakene. Dersom det er sesong for det kan dere finne noen av de beste hvite aspargesene i landet her. Slapp av på en av de mange kaféene og nyt en god kaffe, gjerne med en avec på tampen..

Les mer om Bassano del Grappa

Bestill deres ferieovernattinger i Bassano del Grappa

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Bassano del Grappa og i resten av Veneto. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map