Bes√łk Vinmuseet

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Museet ble oppført i 1991 med formålet å avdekke gamle vinkulturer og historier om de forskjellige vintypene som har blitt produsert over hele verden opp gjennom tidene. Det er oppdelt i seks avdelinger som hver viser forskjellige etapper av den lange og komplekse produksjonsprosessen. Dere følger prosedyren helt fra druehøstingen til vinen tappes på flasker, og kan studere dyrkingen av vinranker, samt landbruksredskaper som ploger og vanningssystemer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Eller hva med å bli bedre kjent med hvordan selve druen blir til vin, og se nærmere på forskjellige typer druepressere? Etter besøket på museet kan det passe å legge turen innom stedets "vinoteca" der dere kan smake på de deilige vinene som produseres på gården. Med hjelp fra de imøtekommende ansatte blir dere guidet gjennom et utvalg av røde, hvite og rosé-viner.

Åpningstider:
Museet er åpent fra midten av mars til slutten av oktober, og da fra kl.08:30-12:30 om morgenen og fra kl.14:30-18:30 på ettermiddagen både på hverdager og i helgene. Om vinteren har museet kortere åpningstider og holder stengt på søndager. Museet har gratis inngang.

Les mer på www.museodelvino.it

 
search map