Hotell i Bardolino ved Gardasjøen

Parc Hotel Germano Suites

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det er verdt å kjøre hele veien når du kommer til Parc Hotel Germano Suites. Her bor du rett ved Gardasjøen (ca. 250 meter) og Bardolino sentrum (ca. 700 meter), hvor du både kan shoppe på dagen eller bare komme for å kose deg på kvelden.

Ferie med din bedre halvdel

Stilrike linjer kombinert med en romantisk og ekslusiv stemning er dette du vil finne på hotellet. Stemningen er avslappet og omvigelsene er naturlige. Når du gpr til rommene eller ned til bassenget, vil det virke som at det er få gjester på stedet, det kan være fordi rommene er godt gjemt mellom middelhavsvegetasjonen og alle har mye privatliv.

Nyt vannet, både visuelt og fysisk

Vannet er nok det elementet som man kan fokusert mest på, på Parc Hotel Germano. Øynene kan bare nyte utsikten utover sjøen fra hotellets og restaurantens panoramiske terrasse: og kroppen kan få massasje, badstue, boblebad og innendørs basseng på et spa senter. Eller så kan du kunne slappe av utendørs i det felles utebassenget, eller foran ditt rom, hvis du velger ett med eget basseng! Til slutt kan du også enten bade i en mindre sjø eller fiske i en annen som også ligger på eiendommen.

Om stjerner hadde hatt en betydning...

Hotellet er et 4-stjerners hotell, noe som betyr at du finner et 24-timers åpent resepsjon, bar, restuarant, parkeringsplass, biljard, treningsrom, vaskeriservice og roomservice. Wi-fi er mulig å fås mot betaling. Restauranten ligger i høyeste del av hovedbygningen og har en vidunderlig terrasse, og du finner mange flere spisesteder i kort gåavstand og i Bardolinos stemningsfulle sentrum.

Suite med terrasse

Alle rommene har privat terrasse med bord og stoler samt liggestoler. Alle rom har aircondition (skrus på i faste tidsrom fra de ansatte etter direksjonens avgjørelse) og er delt opp i en soveavdeling med satelitt-TV og telefon samt et oppholdsområde med vannkoker til te og kaffe og enda en satelitt-TV, minibar, oppbevaringsboks og telefon. Badet er enten et badekar eller dusj eller begge deler samt toalett og hårføner, og som gjest får du badekåpe, tøfler og store håndklær til bassenget.

OBS Noen suiter har eget basseng like utenfor rommet. Vi anbefaler ikke disse til barnefamilier ettersom bassenget er dypt. Det private bassenget er en del av et langt basseng som er delt inn i seksjoner slik at du får din egen lille private del.

Les om rommene på Parc Hotel Germano Suites

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Parc Hotel Germano Suites

Les personlige anmeldelser av Parc Hotel Germano Suites som ligger ved Gardasj√łen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Parc Hotel Germano Suites. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Parc Hotel Germano Suites

Bedømmelse av Parc Hotel Germano Suites

Les mer

Fantastisk sted i Bardolino

Super resort! Meget lekre suiter, der 4 personer saktens kan være sammen i 1-2 uker. Barna våre er 14 og 17, og det var god plass.
God service alle steder i restauranten (serverer supergod mat både morgen og kveld, "gourmet-mat"), i resepsjonen (snakker fint engelsk, selv om de helst snakker tysk!), i basseng-kaféen og hos rengjøringspersonalet.

Stedet er verdt alle pengene!

Les mer
 
search map