Bes√łk Olivenoljemuseet

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Olivenoljemuseet i den lille byen Cisano ved Gardasjøen ble stiftet av Umberto Turri i 1988. I dag drives museet av paret Flavio Turri og Liliana Martino, og er en populær attraksjon blant kulinarisk interesserte som besøker den berømte innsjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Beundre de gamle og sjeldne redskapene og maskinene som har blitt brukt i forbindelse med fremstillingen av olivenolje fra det 18. århundre og frem til i dag. Noen eksempler på originale artikler dere kan finne på museet er en olivenpresse laget av eik og et vanndrevet møllehjul, og i et av rommene kan dere bli bedre kjent med historien om olivendyrking og oljeproduksjon i form av artikler og videoer.

Museet huser også mye annet interessant, som en samling av oljelamper fra forskjellige epoker, og en kolleksjon av forskjellige oljebeholdere i alt fra plastikk til sølv som har blitt benyttet opp gjennom tidene. Denne samlingen stammer ikke kun fra Italia, men også fra land som Nord-Afrika og India. Her finner dere også en butikk der dere kan kjøpe de velsmakende oljene og andre oljebaserte produkter fra området.

Åpningstider
Museet er åpent fra kl.09:00-12:20 og fra kl.14:30-19:00 på hverdager, mens det kun holder åpent fra kl.09:00-12:00 på søndager. Det er gratis inngang.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd angående overnattinger i nærheten av Olivenoljemuseet i Cisano, og ellers ved Gardasjøen. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia, og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

 
search map