Hotell i Bardolino ved Gardasjøen

Hotel Du Lac et Bellevue

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nyt en allsidig ferie med flere muligheter for avslapning og opplevelser på Hotel Du Lac et Bellevue, kun en kort gåtur unna Bardolino sentrum. Tre inn i hotellets lobby, sjekk inn i resepsjonen og føl dere velkomne i komplekset som består av tre bygninger: hovedbygningen, annekset og Bellevue.

Finn frem badetøyet
Pakk ut svømmebrillene og finn det oppvarmede bassenget som strekker seg både innendørs og utendørs. Sleng håndkleet på solsengene på terrassen, og slapp av under parasollskyggen, og vandre ned til den private stranden der dere kan boltre dere i den klare innsjøen. Produser endorfiner i hotellets treningsstudio og kjenn hvordan skuldrene senker seg i velværeavdelingen. Ta også en tur til Caneva World i nabobyen Lazise, der både store og små kan boltre seg i badelandet og den Hollywood-inspirerte fornøyelsesparken.

Les mer om Hotel Du Lac et Bellevue

Finn roen i hjemmekoselige hotellrom
Rommene er hyggelig innredet med varme farger som gir et hjemmekoselig preg. De er utstyrte med behagelige fasiliteter som aircondition, minibar, satelitt-tv, telefon, myke morgenkåper, håføner, safe, gratis wifi og en "pute-meny" for ultimat komfort. Størrelsen og utsikten varierer fra hvilket bygg dere bor i, og det er kun i Annekset og Bellevue-bygningen rommene har balkong eller terrasse.

La feriedagene begynne
Start dagene med rikholdige frokostbuffeter, servert enten i restauranten og på dens tilhørende terrasse med sjøutsikt, eller i Bellevues lyse frokostrom og den behagelige hagen utenfor. Lei sykler og ta i bruk de velegnede sykkelstiene langs innsjøens langstrakte kyst, så dere kan hoppe i vannet og avkjøle dere underveis. Tilbring solrike dager sammen på hotellet, eller i den sjarmerende byen Bardolino der dere får et godt utvalg av butikker, kaféer og restauranter. Innta deilige måltider på en av hotellets egne restauranter, og nyt en apperetiff i baren på forhånd. Hotellets dessertkokk er en kløpper på kaker, og baker ofte ferske eksemplarer som kan runde av måltidet deres.

Bestill deres hotellrom på stranden

La badeferien begynne i trivelige omgivelser ved Gardasjøen, og ta nytte av Hotel Du Lac et Bellevues comforter. Begynn nedtellingen til deres velfortjente ferie i solrike Bardolino. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Du Lac et Bellevue

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map