Hotell i Bardolino ved Gardasjøen

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme ser kanskje ikke så spennende utenfra, og det samme gjelder de omkringliggende bygningene og veiene. Men så snart man setter sin for innenfor blir man betatt av den enorme hagen og av de materialene som har blitt benyttet til den smakfulle innredningen. Spesielt bassengområdene pleier å få de fleste til å måpe.

Miljøvennlig hotell

Miljøet har spilt en stor rolle gjennom hele byggeprosessen; de fleste materialene er hentet i naturen og det har blant annet blitt brukt energi- og vannsparende systemer helt fra begynnelsen av. Resultatet er utrolig avslappende omgivelser der man konstant er omgitt av vann i form av boblende kilder, mindre og større fontener, samt bassenger - en vellykket virkeliggjørelse av en hage etter zen-prinsippene. Stedet er perfekt for deg som vil koble av og samle nye krefter.

Les mer om Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Åtte basseng og velvære

Leter du etter en ferie der ikke bare smaksløkene blir skjemt bort, men også kropp og sinn? Da har du finnet det rette stedet, for det beste ved Aqualux Hotel Spa Suite & Terme (som navnet også hentyder) er velværeavdelingen på hele 1000 m². Ordet velvære er selve essensen av hotellet, som stiller med alt du kan ønske deg av kroppsbehandlinger. Her er det seks rom for massasje og andre kroppsbehandlinger, gjørmebad, flere forskjellige badstuer, dampbad, is-fontener, boblebad og mye mer. Hvis du ønsker adgang til private spa er dette også en mulighet, men vi anbefaler at du bestiller i god tid da det kan være vanskelig å få tid, uansett behandling.

Fra vannmoro om dagen til zen-ro om kvelden

Hotellet er som sagt et sant paradis for vannglade feriegjester da du får åtte forskjellige svømmebasseng å boltre deg i. Aqualux-vannparken ligger på et 17 000 m² stort område, derav fire svømmebasseng er innendørs og fire utendørs. To av disse bassengene er dessuten spesielt dedikert til barn. Når du får lyst på forfriskninger går du simpelthen bare til bassengbaren. Vi gjør oppmerksomme på at mellom kl. 18:00 og 20:00 er det kun de voksne som har adgang til bassengene, da det skal være fred og ro.

Gastronomisk paradis

På Aqualux Hotel Spa Suite & Terme streber man etter å være best på alle felt, og det utelukker ikke den gastronomiske opplevelsen da det er viktig at du forlater spisebordet med en sensorisk tilfredshet. Eva Bardolino er navnet på á la carte-restauranten som serverer kreative og smakfulle retter som du kan nyte utendørs på terrassen. Denne restauranten er også åpen for offentligheten, og du bør derfor bestille bord. Den andre restauranten, Italian Taste, er for deg som velger overnatting inkludert mat, og her er miljøet litt mer avslappet og "hjemme".
Den forfriskende drinken før og etter middagen kan du nyte i Sparkling Lounge, som også byr på lettere retter og snacks. I tillegg er det en godt besøkt og hyggelig bar.

Hotellet ligger rett i utkanten av byen, og fordi du bor kun en liten spasertur fra Bardolinos hyggelige, lille sentrum kan du alltid prøve andre restauranter med det lokale kjøkkenet på menyen. Fra hotellet og og ned til den lille marinaen er det kun rundt 750 meter, og her i den gamle bydelen er det enda flere spisemuligheter å velge mellom.

Rommene og parkering
Aqualux Hotel Spa Suite & Terme har 113 rom, deriblant 33 suiter som ligger i henholdsvis 2. og 3. etasje. Noen av suitene har til og med to bad hver, der det ene rommer et boblebad. Alle rommene er romslige og har møblert terrasse, og flesteparten vender ut mot vannparken. De er alle holdt i naturens egne farger, og har aircondition, satellitt-tv, minibar, vannkoker til kaffe/te, og safe. Wi-Fi-tilgang er mot betaling av tillegg, men hotellet stiller også et gratis internet-point til gjestenes disposisjon. Det er naturligvis parkering her også i en stor, underjordisk garasje som kan huse opptil 130 biler.

Les om rommene på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map