Feriebolig i Bardolino ved Gardasjøen

Appartamenti Villa T14

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den nybygde Villa T14 ligger få meter fra Gardasjøens østlige bredde mellom byene Bardolino og Cisano. Her er det kun fem leiligheter som deler på hagen med oliventrærne og et flott basseng.

God og rolig beliggenhet ved innsjøen og tett på byen

Fra Appartamenti Villa T14 kan du enkelt komme deg til den nærliggene stranden og Gardasjøens vann, dersom du skulle velge å forlate villaens hage og basseng for å nyte utsikten mot den andre siden av innsjøen og solnedgangen. Du kommer deg inn til Bardolinos sentrum på bare 15 minutter til fots langs den vakre og avslappende promenaden ved stranden, der barna dine kan løpe og leke fritt da det ikke er biltrafikk her. Inne i byen finner du et rikt utvalg av spisesteder, kaféer og isbarer.

Nybygget, lite feriekompleks med basseng

Denne nyoppførte villaen er inndelt i fem gode leiligheter, derav tre ligger i første etasje og to i andre - hver leilighet har selvstendig inngang og parkeringsplass i garasje. Du kan slappe av på terrassen din eller slikke sol på terrassen ved bassenget, der du finner solsenger og parasoller, mens barna leker i hagen.

Velutstyrte ferieleiligheter med egen terrasse

Alle fem leilighetene er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, safe og satellitt-tv. De har også egen terrasse med hagebord og -stoler, og de kan huse opptil 4 eller 6 gjester, avhengig av om du velger ett eller to soverom. Vi gjør oppmerksomme på at to av soveplassene er i sovesofa i stuen og er best egnede for barn. Baderommene er alle utstyrte med toalett og dusj.

Leilighetene på Appartamenti Villa T14

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (med balkong eller terrasse)

Leilighetene ligger i første- eller andre etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i sovesofa (passer best for barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også en terrasse med hagebord og -stoler.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med balkong eller terrasse)

Leilighetene ligger i første- eller andre etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i sovesofa (passer best for barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også en terrasse med hagebord og -stoler.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med balkong eller terrasse med innsjøutsikt)

Leilighetene ligger i første- eller andre etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser i sovesofa (passer best for barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har også en terrasse med hagebord og -stoler, samt innsjøutsikt.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map